I Serie-A talar man väldigt mycket om Juventus storhet, Inters upprustning och Napoli som underdog. Under radarn hittar man dock ett vilselett Milan. De tidigare giganterna jobbar på i det tysta och har mycket att leva upp till. Under söndagskvällen åker de till Stadio Marc’Antonio Bentegodi och ställs mot Hellas Verona. Lagen har haft svårt med målskyttet i början och här spelar vi på under 3,0 mål!

Match: Hellas Verona – AC Milan (Serie A) | Speltips: Under 3,0 mål | Odds: @1,48 | Units: 2/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1,48 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Intressant nykomling

Sejourerna har inte alltid varit långa, men stundtals har man fått uppleva Hellas Verona i Italiens högsta division, Serie A. För en tid sedan seglade man ner till Serie B, för att inför denna säsong återigen ta klivet upp till finrummet. Avancemanget blev ett faktum efter att man nått kvalspel, var man sedan slog ut ett antal lag. Under sommaren får man ändå säga att Hellas Verona har gjort sig redo för Serie A på allvar. Klubben har verkligen rustat upp. De har fått flera affärer i hamn och värvat spelare som spelat i bättre klubbar och genom detta har man visat att ambitionen är att stanna kvar. In har man hämtat passningsspecialisten Miguel Veloso, ytterspringarna Claud Adjapong och Darko Lazovic, intressante anfallaren Matteo Pessina och inte minst Gennaro Tutino, som stod för tio mål i Serie B ifjol. Helt klart flertalet spännande namn, som både breddar truppen och inger spets i startelvan.

De två första matcherna får också lov att berömmas. Ett bländande spel har det självklart inte varit, men resultaten har helt klart gått vägen. Trots en urusel insats hemma mot Bologna i premiären och blott 23 % i bollinnehav, lyckades man få med sig en pinne. Den matchen följdes upp med en fin seger över Lecce på bortaplan med 0-1. Spelet sitter i de båda inledande matcherna, där resultatet omfattade färre än 3,0 mål. För att se över målskörden ytterligare kan vi se över Hellas sju senaste matcher, där spelet sitter med pengarna tillbaka vid två och med vinst vid fem. Tränaren, Ivan Juric, väljer att ställa upp med en 3-4-1-2, där Davide Faraoni, högermittfältaren, ofta utgår från en något lägre position. Det luktar målsnålt, långsamt och tråkigt på Bentegodi.

Den sovande jätten

Frågan är egentligen om AC Milan har somnat om för gott eller om storheten bara har tagit en rejält lång tupplur. Många har ställt sig frågan och det är inte sällan folk gör sig roliga på AC Milans bekostnad dessa dagar. Klubben har, sett till sin historia, väldigt mycket att leva upp till. De senaste årens resultat har helt enkelt varit under all kritik och att den fundamentala CL-platsen gled ur händerna förra säsongen gjorde inte saken bättre. Här har kontinuitet saknats och om resultaten inte börjar gå vägen snart, kan botten vara nära för den anrika klubben.

Förändringar har man dock gjort inför denna säsong. Den tidigare tränaren Gennaro Gattuso, fick lämna uppdraget och positionen ersattes med Giampaolo. I den sportsliga ledningen har man också gjort ett antal ändringar, däribland ett utbyte på sportchefspositionen. Vägen är lång, men hedgefonden Elliot, som är relativt nya ägare av klubben, arbetar successivt mot att ta klubben tillbaka till toppen.

Den första matchen var man dock inte nöjd med. I premiären inledde Milan mot Udinese på bortaplan och fick se sig besegrade med 1-0. En fantasilös match från Rossoneri, som sällan bjöd på något att se. I den senaste matchen imponerande man inte så mycket mer. Här lämnade man mycket kvar att önska och var uddlösa framför mål och fick med sig en knapp seger över nykomlingen Brescia. Visst, man skapade någon chans här och där, men skärpan framför mål fanns inte där och samtidigt var spelet inte det bästa. Hittills har man visat upp ett långsamt spel, som troligtvis kommer sätta sin prägel på bortamatchen mot Hellas Verona. Under 3,0 mål känns fullt rimligt.

Speltips: Under 3,0 mål i matchen

Jag väljer att spela på att det blir under 3,0 i matchen. Det innebär vinst vid högst två mål, pengarna tillbaka vid tre mål och förlust vi fyra mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i de två första matcherna i serien för Hellas Verona.

  • Under de sju senaste matcherna för Hellas Verona har spelet suttit med vinst vid fem tillfällen och pengarna tillbaka vid två.

  • Spelet har suttit i de två första matcherna i serien för Milan.

  • Under Milans sju senaste matcher har spelet suttit hela sex gånger.

  • Båda lagen har inlett med en tråkig och fantasilös fotboll, inte minst Milan, sett till truppkvalitén. Uddlöshet framför mål och långsamt passningsspel. Under 3,0 mål rimmar rätt!

Högst odds hittade jag 13/9 kl 17:20 hos Bethard som ger 1,48. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1,48 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.