lyon vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lyon vann sin första match komfortabelt med 4-1 men kryssade sedan mot Bordeaux, nämnvärt är dock att man dominerade hela matchen och att fina marginaler gjorde att man tappade poäng

  • Lyon, som tog sig till semifinal i Champions League i somras, är det klart starkare laget

  • Vi bjuds på ett väldigt högt odds här, spelvärde finns

  • Montpellier kommer med fin dagsform efter vinst senast men förlorade öppningsmatchen

Väljer sida

Montpellier hamnade på en åttondeplats i Ligue 1 förra säsongen efter att serien avslutats tidigt, och det är väl ungefär där man brukar ligga. Faktum är att Lyon och Montpellier slutade på samma antal poäng, 40 sådana. Lyon stod däremot för en väldigt svag säsong i Ligue 1 där man underpresterade och sedan dess har man gjort stora framsteg, inte minst i form av att ta sig till semifinal i Champions League.

Montpellier kommer med god dagsform efter vinst mot Nice med 3-1 i sin senaste match, men innan dess torskade man mot Rennes i sin öppningsmatch. Ett lag som blandat och gett sedan starten alltså. När starka Lyon som jagar tre poäng efter ett tufft kryss kommer på besök tror jag Lyon hoppar tillbaka på vinnarspåret och noteras för en fin prestation.

Rak tvåa

Lyon inledde Ligue 1 på bästa möjliga vis med en 4-1 seger mot Dijon. En härlig vinst som var början på resan mot förbättring efter förra säsongens fiaskoartade insats i franska högstadivisionen. Lyon gjorde upp för sitt underpresterande i Champions League dock, där man alltså tog sig till semifinal men förlorade mot Bayern. Lyon har flertalet intressanta, unga spelare så det ska bli intressant att se vad man kan göra denna säsongen. Laget kryssade senast mot Bordeaux efter en mållös tillställning, men notera att man dominerade hela matchen med 20 avslut och träffar i nätramen. Revanschsuget Lyon här alltså efter senaste poängtappet.

Lyon har haft det tufft mot Montpellier inbördes, men här tycker jag oddset är alldeles för högt för att inte testas. Lyon rak seger klickas hos Unibet och jag väljer att gå in med en unit!

Speltips.se ger tipset:

lyon vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 13/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.