Sen matchstart i NFL i mötet mellan Oakland Raiders och Kansas City Chiefs på Oakland-Alameda County Coliseum. En match mellan två lag som båda vann sina premiärer men jag tror att gästerna ska ses som ganska klara favoriter.

Match: Oakland Raiders – Kansas City Chiefs (NFL) | Speltips: Kansas City Chiefs -3 (Asian Handicap) | Odds: @1.52 | Units: 2/5 | Spelstopp: 22:05

Rygga till 1.52 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bra offensivt trots Antonio Brown situationen

Raiders fick en fin start på säsongen när man slog sina AFC West rivaler Denver Broncos i premiären. Poängen skrevs till 24-16 men Raiders var i full kontroll från början till slut. Offensiven såg också väldigt vass ut vilket kom lite som en överraskning med tanke på hela Antonio Brown situationen. Totalt hade man 357 yards. Derek Carr satte 22 av sina 26 passningar för 259 yards och gjorde själv en touchdown. Förutom det så kastade han ingen interception. Rookien Josh Jacobs hade en väldigt bra start på sin NFL karriär då han stod för 85 yard på 23 “carries” och gjorde två touchdowns. Tyrell Williams var den som ledde laget i mottagningar med 105 yards och en touchdown på bara sex mottagningar. Darren Waller gjorde också en bra match med 70 yards på sju mottagningar. Försvaret tillät 344 yards totalt vilket är en hel del och det kommer inte bli ostraffat mot ett så starkt anfall som Chiefs besitter.

Tyreek Hill borta, inga problem

Chiefs öppnade säsongen med en dominant seger över Jacksonville Jaguars med 40-26. Ett orosmoment som dök upp i matchen var när Patrick Mahomes skadade fotleden i matchen och var under veckan listad som ett frågetecken inför den här matchen. Det har nu bekräftats att han kommer komma till spel vilket är väldigt viktigt för deras del. Offensivt så har Chiefs börjat den här säsongen så som man avslutade den förra. Mahomes kastade för 378 och hade tre touchdowns. Han hade 75.76% i lyckade passningar vilket är extremt bra med tanke på att många ansåg Jaguars som ett av de lag med den bästa defensiven i hela NFL.

Chiefs plockade nyligen upp LeSean McCoy som blev släppt från Buffalo och han har redan gjort ett stort avtryck i Andy Reids offensiv. McCoy ledde laget med 81 yards på marken på bara “10” carries. Ett större orosmoment för laget är Tyreek Hill, stjärnspelaren som tvingades lämna matchen med en nyckelbensskada. Han är listad som borta på obestämd tid och kommer inte att komma till spel i den här matchen mot Oakland. Lyckligtvis för deras del så steppade Sammy Watkins upp rejält och hade en oerhört fin prestation mot Jaguars. Han slängde upp 198 yard på nio mottagningar och gjorde tre touchdowns. Sålänge Hill är borta så kommer Watkins vara Chiefs främsta mottagare.

Speltips: Kansas City Chiefs -3 (Asian Handicap)

Jag väljer att spela Kansas City Chiefs -3 (Asian Handicap) i den här matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chiefs har vunnit åtta av de senaste nio mötena lagen emellan.

  • Spelet sitter i samtliga åtta av de segrarna.

  • Chiefs är utan tvekan ett av de bästa lagen i NFC.

  • Sammy Watkins steppade upp rejält senast och stod för en oerhört fin prestation. Han kommer fortsätta på det inslagna spåret och vara lagets främsta mottagare.

  • Patrick Mahomes kommer komma till spel i matchen vilket kommer göra det väldigt svårt för Oaklands försvar att hänga med.

Högst odds hittade jag 14/9 kl 14:30 hos Unibet som ger 1.52. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.52 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.