Real Betis tar emot Getafe hemma på Benito Villamarin under söndagskvällen. Undertecknad väljer att använda sig av BLGM-spelet!

Match: Real Betis – Getafe (La Liga) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @2.06 | Units: 2/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 2.06 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Starkt nyförvärv

Hemmalaget Real Betis fick sig en tuff start på ligan. Deras två första matcher i La Liga slutade båda i förlust.  I premiären åkte man på en tung 1-2 förlust mot Valladolid, det följdes sedan upp med en desto mer förväntad förlust mot giganten Barcelona. Visserligen spelade inte Lionel Messi men nyförvärvet Griezmann orsakade problem för Betis-försvararna. Slutsiffrorna skrevs till hela 5-2 efter tre snabba mål i början av andra halvlek.

Under söndagen väljer vi att använda oss av BLGM-spelet. Båda lagen gör mål har suttit i samtliga tre ligamatcher för Real Betis. Deras tre ligamatcher har totalt innehållit hela 13 mål. I de grönklädda hittas en formstark Nabil Fekir som kom till klubben i somras. Fransmannen som tidigare ryktats frekvent till storklubben Liverpool, hamnade till slut lite oväntat i Real Betis. Men den spanska-klubben ser ut att verkligen fått sig en guldklimp till ett väldigt bra pris. Fekir har redan presenterat sig för fansen med sina två mål. Bli inte överraskade ifall 26-åringen dyker upp i målprotokollet även under söndagen. Samspelet med anfallaren Loren Moron har funkat väldigt bra. Moron har även han hittat formen tidigt in på säsongen. Spanjoren har stått för tre mål och en assist såhär långt. Vi tror på minst ett mål ifrån Real Betis i mötet med Getafe!

Svajigt försvarsspel

Bortalaget Getafe chockade många fotbollsfanatiker förra säsongen. Klubben stod för en utmärkt säsong och slutade på en femteplats i tabellen. Det var ett starkt försvarsspel som lade grunden till deras förtjänade Europa League-placering. Men i inledningen av den här säsongen har deras starka försvarsspel försvunnit helt. Förra säsongen släppte Getafe in mindre mål än vad storklubbarna Barcelona och Real Madrid gjorde.

Getafe har alltså släppt in mål i samtliga tre ligamatcher. Visserligen har inte deras matchschema varit det enklaste, utan de har stött på lag som Atletico Madrid, Athletic Bilbao och Alaves. Båda lagen gör mål har suttit i två av deras tre ligamatcher. De kommer senast ifrån ett 1-1 resultat mot Deportivo Alaves. En match där anfallaren och kaptenen Jorge Molina fick göra mål. Den 37-åriga spanjoren var en viktig pjäs för Getafe ifjol när han stod för hela 14 fullträffar. Det var viktigt för Molina att han fick hittat nätet i förra omgången. Vi tror på en jämn och spännande match mot Real Betis, där båda lagen hittar nätet!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis har löst spelet i samtliga tre ligamatcher.

  • Getafe har löst spelet i två av deras tre ligamatcher.

  • Real Betis starka nyförvärv Nabil Fekir är i en väldigt bra form. Fransmannen har stått för två mål på deras tre ligamatcher.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

  • Real Betis tre ligamatcher har innehållit 13 mål totalt.

Högst odds hittade jag 13/9 kl 14:13 hos Unibet som ger 2.06. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 2.06 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.