Match: Everton-Manchester City (Premier League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,74 | Spelstopp: 14:30 | Spelbolag: COOLBET

En härlig eftermiddagsmatch att se fram emot under söndagen när Everton och Manchester City går ut i strid – ett målrikt möte att vänta?

Everton tar emot Manchester City under söndagen och här luktar det verkligen målrikt, precis som så ofta när Manchester City spelar. Vi får hela 1,74 för överspelet och det tycker jag ser riktigt intressant ut. Everton har vunnit blott tre av de tio senaste matcherna, senast blev det en tung seger i ligaspelet när Southampton mosades med hela 3-0, ett klart styrkebesked. En mycket viktig seger för självförtroendet framför allt. För Citys del har det blivit fem segrar på de sex senaste matcherna, och jakten på Chelsea fortsätter. Finns absolut inget utrymme för poängtapp här, skulle det bli underläge är det all in-offensiv som gäller. Kan bli en riktigt härlig match detta, med två motiverade lag som kommer att gå för segern. Det finns en hel del offensiv kraft på planen, med spelare som Lukaku, Mirallas, Barkley, Aguero, Silva, de Bruyne, ja listan kan göras väldigt lång.

Manchester City brukar allt som oftast bjuda på målrika tillställningar, det är ingen slump att sju av lagets tio senaste matcher gått över 2,5-linan. Under säsongen har 14 av lagets 20 matcher bjudit på minst tre mål och det är fin statistik att ta del av. Överspelet ser som sagt väldigt saftigt ut och jag tvekar inte till detta fina odds – lycka till vid rygg!