Match: Manchester United-Liverpool | (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 17:00 | Spelbolag: Coolbet

Manchester United har sett allt bättre ut ju längre säsongen har lidit och har trots att spelet inte alltid sett bländande ut tagit poäng i nu 11 raka matcher. Det har flera gånger varit med knapp marginal men samtidigt visar det ändå styrka att klara av att ta poäng match efter match när det spelmässigt ibland går tungt. Framåt är det sällan inga problem, man gör nästan i varje match minst två mål och skapar rätt mycket vassa chanser. Tidigare under säsongen har försvaret läckt en hel del vilket resulterat i en del onödiga mål men nu känns det som man har börjat ordna upp det.

Liverpool inledde Premier League urstarkt men har allt eftersom tappat mer och mer i tabellen. Det har blivit en del onödiga poängtapp de senaste månaderna, exempelvis matcherna mot Sunderland, West Ham och Bournemouth där man borde ha tagit tre poäng. Överlag är man dock bra men det kommer inte räcka hela vägen i år, främst då man är alldeles för ojämna.

Det är två väldigt bra lag men som inte fått det att stämma helt än. Med tanke på vilka offensiva krafter man har och hur ofta man brukar släppa in mål så tror jag vi får se minst varsitt mål. Liverpool saknar visserligen Mané men det ska inte ha någon större betydelse för det här spelet. Jag testar BLGM till 1,80x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet