Match: Chelsea-Leicester (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,75 | Spelstopp: 13:30 | Spelbolag: CherryCasino

Chelsea och Leicester drabbar samman i ett mycket viktigt möte, och det känns som att Chelsea blivit lite väl stora favoriter här. Jag finner fint värde i BLGM-spelet som måste testas.

Först och främst så måste jag lyfta fram offensiven i de båda lagen, med spelare som Costa, Hazard, Vardy, Slimani och Vardy för att nämna några, det är nästan målgaranti med offensiva kuggar av den kvalitén på planen. Leicester har verkligen bjudit upp till kamp när de ställts mot Chelsea de senaste en-två åren, lagens fyra senaste möten har slutat med att båda lagen gjort mål (4-2, 1-1, 1-2, 3-1). Tycker förutsättningarna är riktigt goda och känslan säger mig att BLGM-spelet är mycket nära till hands.

Matchen spelas vid lunchtid, vilket är en personlig favorittid när jag spelar överspel/BLGM i Premier League. Brukar väldigt ofta resultera i vinster för min del – inga undantag här inte! Båda lagen gör mål – jag hugger det spelet till fina 1,75. Suttit i de fyra senaste mötena lagen emellan som sagt och visst luktar det en femte raka. Lycka till vid rygg!