Match: Detroit Pistons-Oklahoma City Thunder (NBA) | Speltips: Oklahoma ML | Odds: 1,80 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: 10BET

Oklahoma City Thunders gästar Detroit Pistons inatt och jag tror starkt på bortalaget, som måste börja vinna igen.

41 poäng, 12 rebounds och 16 assist. Vilken fantastisk match Russel Westbrook stod för igår, ändå räckte det inte till seger hemma mot Orlando Magic som vann med 119-117 efter att den före-detta Oklahomaspelaren Serge Ibaka avgjort med 0,4 sekunder kvar på klockan. Det var Oklahomas tredje raka förlust, samtliga förluster på hemmaplan. Vad har hänt med Oklahoma kan man undra, efter den fina starten på säsongen.. Efter fem raka hemmamatcher är det dags att gästa Detroit inatt, och jag tror man hoppar tillbaka på vinnarspåret.

Detroit har inte haft den bästa av säsongsinledningar, varken bu eller bä. Fem segrar, fem förluster. Efter tre raka förluster plockade man en seger senast mot Denver Nuggets, men inatt tror jag man åker på en ny förlust. Tycker Oklahoma ser mycket starkare ut, den negativa formen till trots. Har Westbrook en lika fin natt som igår kan vi räkna in spelet alla dagar i veckan. Oklahoma har dessutom vunnit åtta av de tio senaste mötena med Detroit, och till 1,80 tvekar jag inte en sekund.

Lycka till vid rygg, dela gärna med er av era synpunkter!