Match: Spanien-Österrike | (U21-kval) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 2,35  | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: 10Bet

Idag spelas den andra playoff matchen till U21-EM mellan Spanien-Österrike, första mötet slutade 1-1 efter en relativt jämn match.

Hemmalaget Spanien kom något förvånande på en andraplats efter Sverige som överraskade rejält genom att ta förstaplatsen. Spanien är dock ett riktigt bra lag, något man visade under hela kvalet där man i vissa fall körde över motståndarna. Målskillnaden 31-9 tycker jag talar sitt tydliga språk i denna rätt så tuffa grupp.

Bortalaget Österrike tog sig relativt enkelt sig vidare till playoff då man hade ett dåligt motstånd i gruppen, Tyskland borträknat. Man tog 22 poäng på 10 matcher och hade god marginal ner till tredjeplacerade Finland som endast tog 14 poäng. Det är alltså ingen större bedrift för Österrikes del kan jag tycka och man är inte så bra som man kan tro. Dock så visade man i första playoffmötet att man kan hålla nere siffrorna och faktiskt utmana Spanien.

Första matchen blev en jämn historia, något jag faktiskt inte räknade med på förhand. Förutom att Spanien hade mer boll så var matchen i stort sett jämn och Österrike gjorde det riktigt bra. Nu räknar jag med att det blir tuffare för Österrike, bortaplan och man möter ett lag som vet vad som väntar. Det räcker att Spanien gör 1-0 eller 2-0, man kan sedan stänga igen matchen och försöka stoppa Österrikes anfall. Trots att Österrike varit bra så tror jag man får det tufft att göra mål ikväll, Spaniens defensiv är av högsta rang. Att vi dessutom får ett fint odds på under 2,5 mål hos 10Bet gör det bara bättre, 2,35x pengarna duger gott för mig.