Match: Genoa-Fiorentina | (Serie A) | Speltips: X2 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: Coolbet

Kvällens enda match i de högre ligorna spelas mellan Genoa-Fiorentina och den startar på matchminut 28:a då matchen senast blev avbruten.

 

Hemmalaget Genoa har stundvis sett riktigt starka ut och ligger för närvarande i mittenskiktet av tabellen. Man har bl.a slagit både Juventus och Milan med 3-1 respektive 3-0 vilket är rätt imponerande. Men det ska samtidigt tilläggas att man blandar i resultaten väldigt ofta och det kommer poängtapp mot lag som Empoli och Chievo. Sammanfattningsvis så är det ett lag som verkar kunna prestera på hög nivå när man väl presterar men det händer alltför sällan.

Bortalaget Fiorentina tycker jag ska vara favoriter här trots att det endast skiljer sex poäng mellan lagen. Men Fiorentina är mer stabila överlag, man kanske inte når de allra högsta topparna men man får hela tiden med sig bra resultat och det visar inte minst det faktum att man endast förlorat 3 av 15 matcher i år. Nu kommer man dessutom med Europa League inräknat från tre raka segrar och formen känns väldigt bra för laget.

Matchen startar i minut 28 och av den anledningen känns oavgjort som ett troligt resultat. Om inte så blir fallet så tror jag Fiorentina tar hem det då man ska vara ett bättre lag de flesta dagar i veckan och det skulle förvåna mig om Genoa kan överraska igen. Fiorentina förlorar ytterst sällan och har just nu tre raka segrar, förhoppningsvis fyra raka efter matchen ikväll. Jag testar X2 till 1,50x pengarna!


Alla nya spelare får även 100% upp till 1000 kr i bonus hos Coolbet