Match: CRB-Tupi (Serie B) | Speltips: CRB | Odds: 1,50 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: Bethard

Sorry för halvtidspelet på Häcken förut, det gick inte som jag tänkt mig men så blir det ibland. Istället riktar jag in mig på en match i Brasilien som spelas under natten till torsdagen där CRB-Tupi drabbar samman.

Jag såg direkt tydlig skillnad mellan lagen här, hemmalaget ligger krigande i toppen medan bortalaget Tupi ligger i botten. Hemmalaget har på sina 15 matcher i ligan skrapat ihop 28 poäng och innehar en tredjeplats, strax efter serieledande Vasco på 31 poäng. Man vill garanterat återigen ta tre poäng för att inte släppa Vasco helt ur sikte och man har ett ypperligt läge för att plocka in inatt. Det som kännetecknar CRB är deras fina hemmastatistik som ni kan se nedan, de senaste tio hemmamatcherna har man vunnit hela 7 stycken. Ett av de två lagen som man fick stryk mot under dessa matcher är just Vasco som leder serien så den är egentligen inte viktig att tänka på då nattens motståndare är ett strykgäng.

Tupi ligger näst sist och har endast lyckats ta in 12 poäng på sina 15 matcher i serien vilket är väldigt dåligt. Förutom att man rentav är ett dåligt lag så är man även riktigt kassa på bortaplan, under de senaste 10 matcherna så har man förlorat 7 av dessa och vunnit ynka två, dessa vinster kom mot två lag i ungefär samma kvalité som Tupi.

CRBs senaste 10 hemmamatcher:
CRB-Goias: 2-1
CRB-Vasco: 1-2
CRB-Parana 1-1
CRB-Bragatino: 2-1
CRB-Sampaio Correa: 2-1
CRB-Criciuma: 2-1
CRB-CSA: 2-0
CRB-Coruipe:2-0
CRB-Vasco: 0-1
CRB-Ceara: 0-3

Sammanfattning: 6 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster.

Tupis senaste 10 bortamatcher:
Vila Nova-Tupa: 1-0
Sampaio Correa-Tupi: 3-1
Criciuma-Tupi: 2-2
Brasil De Pelotas-Tupi: 1-0
Londrina-Turp: 1-0
Bragantino-Tupi: 2-1
Vasco-Tupi: 1-0
Tricordiano-Tupi: 0-1
URT-Tupi: 2-1
Boa-Tupi: 0-1

Sammanfattning: 2 vinster, 1 oavgjord och 7 förluster.

Med denna statistik så väljer jag att spela CRB till 1,50 hos Bethard, lycka till!