Match: Sundsvall-Hammarby (Allsvenskan) | Speltips: Över 2,5 mål| Odds: 1,65 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Tror jag ska låta bli att spela på topplagen när det bolagen erbjuder bra odds, skiter sig ändå har vi fått erfara. Varken Malmö eller Norrköping klarade av pressen och båda lagen kryssade mot två bottenlag, illa men desto bättre för Allsvenskan i sin helhet. Vi testar återigen Allsvenskan i dagens tips men det blir istället ett målspel för att variera lite.

Vi kan börja med att titta på hemmalaget Sundsvall, det är ett lag som verkligen blandar och ger, svårt att veta riktigt vart man har dom. Laget ligger två poäng före Hammarby som man spelar mot idag och mötet kommer av högsta vikt för framtiden. Vid en vinst för Sundsvall så tar man sig upp på lite säkrare mark men vid en förlust så ser det väldigt dåligt ut. Det skiljer så otroligt få poäng mellan lagen där nere och verkligen alla poäng har stor betydelse. Det som inte talar för en vinst för Sundsvall idag är att man förlorade med hela 4-0 i förra omgången mot Östersund på bortaplan men där uppe är det många lag som haft det svårt under säsongen. Segrarna har dock lyst med sin frånvaro under den senaste tiden och idag är verkligen chansen till 3 färska poäng kommen.

Hammarby då? Jo i mina ögon så håller laget en liknande nivå som Sundsvall, det ser vi inte minst på tabellen men jag tycker att lägsta nivån är lägre på Hammarby. Vissa matcher kan man vika ner sig fullständigt och spela bedrövligt för att matchen efter spela väldigt fin fotboll. Ofta så kan man spela relativt okej men det räcker inte riktigt ända fram och det blir förlust med uddamålet. Idag bör man dock ha bra chans ifall man presterar och jag tror vi kommer få se något av lagen gå vinnande ur striden då det är två lag som sällan spelar oavgjort. Men jag tror knappast det blir 1-0 utan båda lagen kommer göra minst ett mål var och sen drar nån stråt längre och gör ett eller två mål till.

Över 2,5 mål testas till 1,65x hos Bethard!