Match: Värnamo-Ängelholm (Superettan) | Speltips: Värnamo | Odds: 1,65 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Intressant möte här, tabellsexan Värnamo möter tabelljumbon och det nyss konkurshotade Ängelholm under kvällen. Visserligen har man nu löst konkursproblemen tillfälligt men vilken stämning råder egentligen i Ängelholms trupp?

Sedan det blev känt att Ängelholm skulle gå in konkurs har laget förlorat tre raka matcher och lönen för spelarna har uteblivit. Nu är det förstnämnda problemet visserligen löst och lönen ska enligt ordförande komma ut vid ett senare tillfälle men hur känner spelarna för detta? Tabelljumbo, nyligen konkurshotat och ingen lön under juli har man fått. Jag tror det blir svårt för Ängelholm att hävda sig ikväll då formen pekar spikrakt nedåt efter tre raka förluster och då det varit ett par väldigt omskakande veckor för både klubb samt spelare.

Förutom att Ängelholm dras med egna problem så är det ett starkt Värnamo som man möter ikväll på deras hemmaplan där man är riktigt starka. Det var åtta matcher sedan man förlorade där och förlusten lär knappast komma ikväll för dom. Lag som AFC United och Dalkurd har inte ens kunnat rå sig på Värnamo på hemmaplan under året och då ska väl inte Ängelholm kunna utmana. Visserligen åkte man faktiskt på en storförlust på bortaplan mot AFC sist match som oroar men förhoppningsvis var det bara ett tillfälligt nederlag som man snabbt kan skaka av sig. Jag testar raka ettan!