Match: Feyenoord-Manchester United (Europa League) | Speltips: Manchester United | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: LeoVegas

Det bör vara rejäl skillnad mellan dessa lagen och av den anledningen testar vi 1X2 marknaden till ett riktigt fint odds.

Feyenoord har inlett sin säsong på ett fantastiskt sätt med 5 segrar på 5 matcher och den imponerande målskillnaden 15-2. Det är såklart en magiskt bra start på säsongen för deras del MEN, lagen man möter är egentligen inte så mycket bättre än topplagen i Allsvenskan. Nu ska man istället för att möta Groningen ta emot en av världens största klubbar, Manchester United. Det lär bli något helt annat, man ska möta ett lag med världsspelare i den första omgången i gruppspelet och då lär det bli åka av. I mina ögon ska inte Feyenoord ha någon chans att utmana här utan får nog istället fokusera på att hålla tätt bakåt så länge det går. Gissningsvis är man nog nöjda så länge man kan hålla ner resultatet.

Bortalaget Manchester United spelar alltså Europa League istället för Champions League, känns riktigt konstigt faktiskt. Iallafall så har Manchester United sett riktigt starka ut i de inledande omgångar av Premier League, kanske inte riktigt lika bra mot City senast men hade Zlatan varit i nivå så hade man fått med sig minst ett poäng. Laget har klasspelare på precis alla positioner och med det laget ska man kunna ta sig väldigt långt i turneringen, eller ja varför inte ta hem alltihop. I startelvan har man spelare som Zlatan, Rooney, Valencia, Pogba, Fellaini, Mata m.fl samt ett x antal riktigt vassa spelare på bänken. Egentligen är det inget snack om saken, om United är tillräckligt motiverade och ger allt som i ligan så vinner man, men frågan är om man är fullt motiverade? Jag hoppas det.

Det skiljer flera nivåer mellan lagen här, Manchester United är i bra form och siktar säkerligen på att ta sig hela vägen i Europa League för att ta hem ytterligare en titel. Feyenoord är samtidigt väldigt bra i ligan men lagen man möter där går inte att jämföra med vilka man ska försöka rå sig på idag. Jag tror på en klar Manchester seger och på det får vi 1,80x pengarna hos LeoVegas!