Match: Inter-Hapoel Beer Sheva (Europa League) | Speltips: Inter -1 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 21:05 | Spelbolag: Bet365

Tror mig ha hittat ett klart överodds när Inter tar emot Hapoel Beer Sheva. Inget snack om att Inter är det bättre laget och allt annat än en storseger för italienarna på hemmaplan hade varit en mindre skandal.

Efter en knackig start på säsongen lyckades Inter ta en viktig seger senast, när man vände ett 1-0-underläge till 2-1-vinst under matchens sista tjugo minuter. Icardi stod för bägge målen och argentinaren är riktigt het för tillfället. Detta var en viktig seger i kampen om Europa-platserna men framför allt mentalt, tror det lossnar ordentligt nu för de Boers nya Inter som imponerat spelmässigt men som inte haft turen på rätt sida.

I Europa League-premiären tar man emot Hapoel Ber Sheva, ett lag jag inte vet mycket om om jag ska vara ärlig. Det jag vet är att man vann den israeliska ligan för första gången på fyrtio år, vilket resulterade i CL-kval. Där lyckades man sensationellt nog slå ut Olympiakos, omgången efter blev det respass när Celtic visade sig vara för starka. Det ska dock inte krävas att man är ett geni för att förstå att det råder stor klasskillnad här, Inter har ett otroligt mycket bättre lag på pappret och ett poängtapp här skulle verkligen vara ett stort steg tillbaka för italienarna.

– I never talk about starting players before a match. First I have to inform the players.

Inter tränare de Boer på presskonferensen, efter frågan om hur en eventuell startelva skulle kunna se ut. Vi kan nog förvänta oss en mindre rotation, men en stark elva är att vänta. Kondogbia ser jag som självskriven efter att ha suttit på bänken mot Pescara.

Jag tror starkt på att hemmalaget vinner med minst två mål, spelar Inter -1 handicap till fina 1,90. Lycka till vid rygg!