Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • En utvilad Vardy lär vara spelsugen.

  • Vardy fortsätter vara Leicesters främsta hot i det offensiva.

  • Vardy snittar 2.4 skott / per match den här säsongen.

  • Leicester lär ha stort övertag den här matchen, då bortalaget saknar en hel del spelare.

  • Även Maddison är tillbaka utvilad, en kugge som kan skapa mycket för Vardy.

Utvilad och redo

Leicester är tillbaka i Premier League-spel efter veckans cupspel mot Stoke. Där vilade man sina två nyckelspelare i Jamie Vardy och James Maddison, nyttig vila för de båda inför vad som komma skall. Leicester får stå som storfavoriter i det här mötet när ett skade- och sjukdomsdrabbat Southampton kommer på besök. Här saknar gästerna försvarsgiganten Vestergaard sedan en lång tid tillbaka, men har också fått skador på Salisu. Detta är två spelare som underlättar uppgiften för Leicester den här kvällen. Jag tror på hemmalaget, men skippar den raka ettan och går istället för ett annat spel.

Jamie Vardy att ha två skott på mål den här kvällen är ett riktigt fint spel enligt mig. Det skall mycket till om man får stopp på Jamie Vardy här, som både är spelsugen och utvilad inför uppgiften. Det skall också tilläggas att anfallaren som vanligt är i mycket bra skick och har en god form. Över 1,5 skott på mål!

Tung period

Southampton har drabbats av beskedet att Danny Ings har smittats, vilket innebär att han inte finns med mot Leicester den här matchen. Ett tungt tapp till en redan skadedrabbad trupp. Dessutom har Che Adams precis återhämtat sig från samma skit och det är högst oklart om han orkar spela en hel match såhär tätt inpå. Istället lägger man över vikten i anfallsspelet till Walcott, Armstrong och Long – då även Djenepo, Redmond och Obafemi saknas.

Ettan är fint värde i, men att Southampton kommer få problem med Leicesters offensiv den här kvällen håller jag lite högre. Jamie Vardy är ansiktet utåt och kommer vara matchens största profil, både innan och förhoppningsvis när vi sammanfattar matchen. Anfallaren blir ett giftigt hot för Southampton och jag har en starkt känsla av att detta är ett mycket fint spel. Över 1,5 skott på mål skall Vardy lösa mot ett skakat Saints.

Speltips.se ger tipset:

Jamie Vardy över 1,5 skott på mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.