Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Veteranerna i Boston spelar en oerhört stor betydelse.

  • Boston vann förra mötet lagen emellan.

  • Det var första matchen för båda lagen sist och det syntes. Boston har dock mer slagkraft och jag tror det kommer vara avgörande såhär i inledningen på säsongen.

  • Devils såg rent ut sagt vilse ut i stora delar av matchen senast och jag tror det kommer krävas lite tid innan allt faller på plats för dem.

Har man det i sig?

Efter att ha börjat kämpa tillbaka i den tredje perioden och fått matchen till ett likaläge så föll Devils ändå mot Bruins i straffläggningen. Miles Wood och Ty Smith gjorde målen för hemmalaget. Smith gjorde dessutom sin NHL debut, svårt att kunna önska sig en bättre start än han fick med ett mål under bältet. Det var dock en match där båda lagen hade problem med att hitta rytmen i början av matchen och offensiven var inte speciellt fartfylld. Med tanke på att det bara var ett skott på mål under de första fyra minuterna stärker bara det uttalandet. Men desto mer utav den första perioden som gick så var det lagens special teams som kom att spela en stor roll för hur den här matchen skulle sluta. Devils hamnade i underläge men lyckades kämpa sig tillbaka. Förgäves dock så Brad Marchand skulle avgöra på straffar. Nu får man chansen mot samma motstånd igen men frågan är om man har det i sig att slå Boston?

Veteranerna fick steppa upp

Bruins såg lite annorlunda ut under sin första match för säsongen. För första gången på 14 år (!) så fick man klara sig utan Zdeno Chara i försvaret. Bostons försvar fick också klara sig utan Torey Krug som precis som Chara lämnade som free agent under uppehållet. Förra årets Rocket Richard vinnare, David Pastrnak, var tillbaka i Boston för att visa sitt stöd och fortsätta sin rehab efter höftoperationen. Den nya yttern Craig Smith fick också se matchen från läktaren på grund av en underkroppsskada. Istället slängdes ynglingarna Jack Studnicka, Trent Frederic, Jakub Zboril och Jeremy Lauzon in i hetluften direkt. Med bara 56 matcher totalt fördelat på dem så var det Bostons veteraner som var förberedda och som såg till att leda laget till en seger i öppningsmatchen mot Devils. Tuukka Rask stod för 20 räddningar och Brad Marchand lyckades göra ett mål och en assist innan han gjorde det avgörande målet på straff i vad som blev en 3-2 seger över New Jersey i Prudential Center. Patrice Bergeron och David Krejci hade även dem varsin poäng här.

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.