Speltips:

Jag väljer att spela på att St Louis Blues vinner den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

St Louis Blues att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/1 kl 18.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • St Louis Blues har vunnit sina nio senaste hemmamatcher.

  • St Louis Blues har vunnit fyra raka matcher.

  • Senast lagen möttes vann St Louis med 7-3.

  • Flyers har förlorat fem av sina sex senaste bortamatcher.

  • Flyers har bara två segrar på sina sju senaste matcher.

Spelar harmoniskt för tillfället

St Louis Blues har nu tangerat sitt egna rekord när man senast tog sin nionde raka seger på hemmais efter att man slagit Anaheim Ducks med 4-1 i Enterprise Center under natten till tisdag. Josh Allen stod för 20 räddningar för ett Blues som nu är 30-10-7 den här säsongen. Man har också vunnit fyra raka matcher och matchat sin längsta segersvit på hemmais som sattes 1991. St Louis är också det lag som vunnit flest hemmamatch den här säsongen då man är 17-4-3.

Första perioden inleddes med ett mål av St Louis genom Alexander Steen, ledningen skulle dock inte vara särskilt länge då Max Comtois kvitterade till 1-1 i den 16:e minuten. Likaläget skulle hålla i sig in i den andra perioden men Blues gjorde två mål på 22 skott i perioden. Tyler Bozak gav dem en 2-1 ledning i den 23:e minuten. Sju minuter senare skulle det vara Jaden Schwartz som tryckte in pucken i fyra mot tre spel för att utöka ledningen till 3-1.

Det skulle inte ta slut där utan i den tredje perioden gjorde Ivan Barbashev på egen hand 4-1 i den 51:e minuten efter att en Ducks försvarare fumlat bort pucken bakom eget mål. Laget spelar med otrolig glädje och den hockeyn vi får se är stundtals häpnadsväckande. Jag tror man vinner det här enkelt.

Straffdrama

För att avsluta sin kampanj med tre raka hemmamatcher så skulle Philadelphia Flyers ställas mot Boston Bruins i Wells Fargo Center under natten till tisdag. Flyers gjorde ett oerhört bra jobb med att ta ikapp ett 5-2 underläge för att plocka en poäng men man skulle även ta den andra poängen efter att ha vunnit på straffar och slutresultatet skrevs till 6-5.

Anders Bjork och David Krejci skulle ge Boston en 2-0 ledning i den första perioden. Kevin Hayes satte en reducering strax innan periodens slut. I den andra perioden skulle det bli en sprakande målfest, David Pastrnak, Charlie Coyle och David Krejci skulle göra varsitt mål för Boston och Travis Sanheim, Sean Couturier och Connor Bunnaman skulle göra vars ett mål för Flyers. Ställningen var därmed 5-4 inför den tredje perioden. Väl där så skulle Sanheim göra ytterligare ett mål i spel fyra mot fyra för att ta matchen till övertid där det blev mållöst. Inget av lagen lyckades göra mål på sina fyra första straffar men i den femte rundan skulle Travis Konecny göra mål medans Brad Marchand fumlade bort pucken och gav segern till Flyers.

Speltips.se ger tipset:

St Louis Blues att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/1 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.