Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pedro Neto är Wolves främsta poängspelare den här ligasäsongen, fyra mål och tre assist.

  • West Brom har släppt in hela nio(!) mål i deras två senaste ligamatcher.

  • Pedro Neto är en snabb och teknisk ytter med en väldigt fin vänsterfot. Portugisen ryktas vara ett hett alternativ i sommarens transferfönster.

  • Neto har löst spelet i fyra av deras sex senaste ligamatcher.

  • West Bromwich har gått vinstlösa i deras åtta senaste matcher.

En ljusglimt i ett brokigt Wolves

Under lördagseftermiddagen bjuds vi på ett spännande möte mellan Wolverhampton och West Bromwich i Premier League. Båda lagen kommer till lördagen med en väldigt svag form i bagaget. Den långtidsskadade Raul Jimenez har verkligen lämnat ett tomrum hos hemmalaget, ett tomrum som Wolves inte lyckats fylla hittills.

Jimenez åkte på en otäck skallfraktur mot Arsenal och missar tyvärr resten av säsongen. Anfallsstjärnan var en av de främsta faktorerna till lagets fina sjunde placering förra säsongen. Men Wolverhampton har blandat och gett i säsongens ligaspel och hittas därmed betydligt längre ner i tabellen, nämligen på en 14:e plats. Trots en relativ svag säsong hittills – har det funnits några ljusglimtar i hemmalaget. En ljusglimt är stortalangen Pedro Neto som verkligen fått sig riktiga genombrott. Portugisen har mäktat med fyra mål och tre assist, vilket gör honom till lagets främsta poängspelare den här säsongen. Med sin fart och fina teknik ställer Neto till problem för samtliga försvar i ligan. Yttern har gjort mål mot storlag som Chelsea och Arsenal, hans prestationer har fått flera storklubbar intresserade.

Går tungt i Premier League

West Brom var euforiska när det efterlängtade uppflyttning till Premier League blev ett faktum. Men sedan dess har det gått betydligt tyngre för klubben och det var längesedan laget fick fira en seger. Premier League har visat sig vara en alldeles för hög nivå för den nuvarande truppen i West Bromwich. Ledningen valde att sparka Bilic och anlita den välkända Sam Allardyce, men tränarbytet har inte fått någon effekt hittills.

Gästerna har åkt på några rejäla storförluster under de närmaste tiden, nio insläppta mål i deras två senaste ligamatcher talar för sig själv. Wolves har givetvis favoriter under lördagen trots att även hemmalaget besitter en dålig form. West Brom har gått vinstlösa i åtta raka matcher och varit totalt sårbara bakåt. Vi tror att Pedro Neto kommer få ytor där han kan använda sig av sin fina vänsterfot och bländande teknik.

Speltips.se ger tipset:

Neto över 0,5 skott på mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/1 kl 14.59

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.