båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Akropolis löser spelet i sju raka ligamatcher

  • Eskilstuna går in på planen som underdogs, men man kommer med en stark offensiv som producerat sju mål på tre ligamatcher

  • Spelet sitter med god marginal båda gångerna lagen mötts detta året

  • Akropolis löser spelet i sjutton av 22 ligamatcher

Sitter i sju raka

Akropolis hittar vi på en femteplats i Superettan, där man krigar på i jakten på uppflyttning. Laget har bara förlorat två matcher under hela säsongen, men kryssen har blivit allt för många vilket har gjort att man inte lyckats klättra högre. Tretton kryss över tjugotvå ligamatcher är väldigt mycket och även överlägset högst siffra i serien. Till mötet mot Eskilstuna har man noterats för oavgjort i fyra raka seriematcher – och en tuff uppgift väntar mot ett lag med tre raka vinster.

Det är således svårt att ge sig in på 1X2-marknaden här, istället väljer jag att klicka att båda lagen hittar nätet. Akropolis löser detta spel i hela sju raka matcher – och sett till hela säsongen lyder siffrorna sjutton av tjugotvå drabbningar. Akropolis gör alltjämt mål, men det defensiva arbetet har väldigt ofta orsakat poängtapp. Man spelade nyligen 3-3 mot Umeå till exempel.

Givet målspel!

Eskilstuna krigar på i andradivisionen efter nedflyttningen från Allsvenskan men det går inte riktigt som man hoppats på. Man placerar sig på undre halvan av tabellen inför fredagens möte, och då har man också klättrat en hel del på sistone. Eskilstuna kommer, som tidigare nämnt, med tre raka vinster här och man har producerat en hel del framåt. Sju mål på tre omgångar är inget dåligt facit, speciellt inte med tanke på att laget inte varit speciellt bra under säsongens gång. Väldigt fina möjligheter till att briljera offensivt mot ett Akropolis som läcker bakåt.

Båda lagen har gjort mål när man stött på varandra tidigare under året, där ena mötet slutade 4-1 och det senaste 2-1. Något liknande att vänta även här? Förutsättningarna talar helt klart för att båda lagen hittar nätet, och oddset lockar väldigt mycket.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.