Joakim Östman|15 oktober, 2021, 09:42

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Båda lagen kliver in i matchen självsäkra efter formstark period.

  • Spelet sitter i tre av det fem senaste inbördes mötena.

  • Båda lagen har gjort mål i fyra av Milans fem senaste matcher.

  • Tre av Hellas Veronas fyra senaste matcher har resulterat i att båda lagen hittat nätet.

  • Sedan tränarbytet har Hellas Verona gjort tolv mål på fyra matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Skadefrågetecken

Vi blickar mot Serie A där Hellas Verona åker och gästar Milan, två lag som var väldigt formstarka inför uppehållet. Milan har sett till inledningen av säsongen varit ett av lagen som imponerat allra mest. De är ännu obesegrade i Serie A där de vunnit sex av deras sju matcher. De gör att Milan hittas på en andra plats i tabellen med nitton inspelade poäng. I Milans senaste match slog de Atalanta på bortaplan med 2-3. Vilket var ett statement av Milan i en av Serie A tuffaste bortamatcher. Milan har stått för denna imponerande inledningen trots ett jobbigt skadeläge. Till mötet mot Hellas Verona saknar Milan fortsatt Zlatan, Giroud, Florenzi och Bakayoko. Landslagsuppehållet gjorde inte skadesituation bättre för Milan, då både Theo Hernandez och Mike Maignan kom tillbaka med covid sjukdom respektive skada. Mike Maignan som enligt många har varit Serie A bästa keeper under inledning sägs nu missa 2-3 månader. 

Hellas Verona har fått en otrolig effekt på deras tränarbyte som skedde redan efter tre omgångar. Efter tre raka förluster kom Igor Tudor in och har styrt upp upp detta Hellas Verona. De har sedan Tudors intåg varit obesegrade i deras fyra spelade matcher där Hellas även tagit två segrar. Framförallt har de varit glödheta i offensiven vilket har gett resultat trots ett något svajigt försvarspel. De är nu ett minst sagt självsäkert Hellas Verona som åker till bortamötet mot Milan.

Målglada lag

Milan har trots sitt jobbiga skadeläge ständigt hittat sätt att vinna deras matcher. Lagets stora svaghet sågs inför säsong vara bredden, dock har Milan visat med skadeläget som varit att de har en hyfsat bred trupp. Framförallt har många spelare tagit ett och två ytterligare steg i utvecklingen från förra säsong. Då tänker jag framförallt på Brahim Diaz, Sandro Tonali och Rafael Leão som presterat på en väldigt hög nivå hittills. När Milan nu tar sig an Hellas Verona ska det givetvis också ses som favoriter. Jag väljer dock att avstå spel på hemmasegern, på grund av ett lågt odds på Milan sett till de oroande skadorna.

Båda dessa lagen har under inledningen spelet en offensiv fotboll som har lett till mycket mål. Där det i tre av Milans fem senaste matcher har resulterat i att båda lagen hittat nätet. Även i tre av Hellas Veronas fyra senaste matcher har båda lagen gjort mål. Hellas Verona har dessutom på egen hand stått för hela tolv mål framåt i deras fyra matcher sedan tränarskiftet. Mötena mellan dessa lagen har på sistone också inneburit att båda lagen hittat rätt, där blgm-spelet suttit i tre av det fem senaste matcherna. Jag synar därför att de blir så även i detta mötet!

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Milan - Hellas Verona
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.