Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nykomlingen Plymouth Argyle är ruggigt starka i hemmaborgen. De har vunnit hela fem av deras sex ligamatcher på hemmaplan.

  • Portsmouth är ligans bästa bortalag just nu. De har tagit fyra vinster och en oavgjord på deras fem bortamatcher den här säsongen.

  • Överspelet har suttit i fyra av Portsmouths fem senaste bortamatcher.

  • Plymouth Argyle har löst spelet i tre av deras fyra senaste matcher.

  • Portsmouth har gjort tolv mål på deras fem bortamatcher i ligaspelet, vilket ger ett snitt på 2,4 gjorda mål/match.

Ruggigt starka på hemmaplan

Måndagen är kommen och den engelska tredje-divisionen bjuder på ett spännande ligamöte. Den tolfte omgången av League One ska alltså avslutas under måndagen och det är Plymouth Argyle som tar emot bortalaget Portsmouth. Det är en match som ser väldigt öppen ut på förhand där båda lagen har en stor poängchans.

Hemmalaget Plymouth Argyle är nykomlingar i League One den här säsongen, men hittills har klubben visat sig vara helt orädda för den nya miljön. I hemmaborgen ser det till och med ut som ett potentiellt topplag i League One. Det är nämligen så att Plymouth Argyle är ligans bästa hemmalag med fem vinster utav sex möjliga. De har gått som tåget på hemmaplan men samtidigt presterat uruselt på resande fot. Detta väger alltså upp till en niondeplats i tabellen, en placering som skulle vara i den absoluta toppen om de bara presterat någorlunda på bortaplan. Plytmouth Argyle har tagit 16 av deras 18 poäng på hemmaplan. Vi tror att nykomlingen kan störa Portsmouth under måndagen och bidra till vårt överspel!

Grymt bortafacit

Vi nämnde att Plymouth Argyle är ligans bästa hemmalag just nu, men gästerna Portsmouth leder den andra tabelldelningen. Portsmouth är nämligen ligans bästa lag på bortaplan. De har mäktat med fyra vinster och en oavgjord på deras fem bortamatcher i League One den här säsongen. Lite oväntat att laget faktiskt presterat avsevärt bättre på resande fot än i hemmaborgen.

Det är just på resande fot Portsmouth är inför måndagens möte mot Plymouth Argyle. På bortaplan har Portmouth gjort tolv mål och snittar alltså höga 2,4 mål/match. Överspelet har suttit i fyra av deras fem senaste bortamatcher och målproduktionen är det inget fel på. Båda lagen suktar efter de eftertraktade kvalplatserna och en trepoängare skulle innebära en fin klättring i tabellen. Vi tror på en böljande tillställning där båda lagen bjuder upp till spel!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos leovegas

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/11 kl 12.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.