Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal har problem.

  • Arsenal är väldigt desperat efter en seger här och kommer knappast låta Southampton ta kommandot.

  • Spelet sitter i tre av lagens fem senaste möten. De andra två når två mål.

  • Spelet sitter i tre raka Southampton-matcher.

  • Båda lagen har starka offensiver – Arsenals är formsvag, medans gästernas är formstark.

Sista chansen (?)

Med kniven mot strupen går Arsenal och Mikel Arteta in i matchen med Southampton under onsdagen. En klubb som mår piss och ett lag som inte alls kommer upp i någon bra nivå. Mikel Arteta sitter kvar på posten, antagligen på grund av bra resultat i Europa League, men det är inte mycket som stämmer. Laget har inte vunnit i ligan på ett bra tag och under onsdagen får man besök av ett formstarkt och svårslaget Southampton. Storstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang har inte varit den positiva effekt den här säsongen som han brukar och han saknar både skärpa och självförtroende. Tyvärr hänger mycket på honom i Arsenals fall.

Jag tror att man går för seger från start här, för det måste man och man har inte råd att vänta på Southamptons misstag. Arsenal har alla kvalitéer för att göra mål framåt, om det bara kan lossna för den offensiva spets man har. Southampton går sällan mållösa och har en formstark trupp för tillfället som kan hota på ett kraftigt sätt.

Perfekt läge

Southampton går in i nästa uppgift i ligaspelet. En fin sådan, när storlaget Arsenal skall gästas på Emirates Stadium och det också utan (!) publik. Laget mår super och matchen mot Arsenal kommer i ett perfekt läge. Man noteras för en (!) förlust på sina tio senaste ligamatcher och den kom mot ett för dagen starkt Manchester United. Arsenal är en bit ifrån den formen som det storlaget hade då och därför har Southampton stora chanser att knipa poäng här. Man kommer göra en fin prestation, det är jag övertygad om, frågan är bara vilket humör hemmalaget är på och hur långt Saints form räcker.

Ings, Adams och you name it – Southampton har en del formstarka spelare som kan dra ett tungt last mot ett formstarkt storlag. Jag räknar in åtminstone ett mål från bortalaget här och har en stark känsla av att detta blir en 2-1/1-2-match. Förhoppningsvis rätt i mina tankar då överspelet (2.5) spelas till ett mycket fint och lockande odds.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.