Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 17.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i åtta av Cagliari’s tio senaste matcher

  • Båda lagen har en formstark offensiv

  • Cagliari har haft ett målsnitt på över 4,5 mål per match sett till de sju senaste matcherna

  • Ciro Immobile fortsätter ösa in mål, anfallaren är nu uppe i hela sjutton gjorda mål på femton omgångar

  • Cagliari’s anfallare Joao Pedro har gjort fem mål de senaste fyra matcherna och sett till hela säsongen lyder siffrorna tio gjorda mål

Gör en fantastisk säsong

Efter en minst sagt händelserik sommar med friskt värvande har Cagliari spelat upp sig på en topp-4 placering i Serie A efter femton spelade omgångar. Bland annat står Robin Olsen i mål och man har en viss Radja Nianggolan på mittfältet. Uppe på topp spelar Joao Pedro, en anfallare som ligger på en delad andraplats i skytteligan. Cagliari imponerar stort i det italienska finrummet, det ska onekligen bli intressant att se hur lagets säsong utvecklar sig.

En gemensam nämnare för Cagliari’s matcher, åtminstone på senaste tiden, är att man bjussat på underhållande tillställningar. Offensiven har varit glödhet, men man har samtidigt haft svårigheter med att hålla tätt bakåt. Joao Pedro har gjort fem mål de senaste fyra omgångarna och Nianggolan har fått in en del bollar bakom nät han med.

Ser vi till Cagliari’s sju senaste matcher har man haft ett målsnitt på över 4,5 mål per match. Skyhöga siffror. Mål åt båda håll har det blivit i sex av de sju senaste matcherna och sett till hela säsongen sitter spelet i elva av femton omgångar. Nu drabbar man samman med en annan formstark offensiv, här lär vi få se mål.

Offensiven levererar

Lazio gör likt Cagliari en väldigt bra säsong, man huserar på tredjeplatsen i tabellen blott fem poäng från serieledande Inter. En stor faktor till detta har varit italienaren Ciro Immobile som fullkomligt öst in mål. Immobile leder skytteligan överlägset med sjutton gjorda mål på femton matcher (!), enastående facit. Inför den sextonde omgången har Lazio gjort trettiosex mål, näst bäst statistik i hela Serie A. Fler lär det bli under måndagskvällen, inte bara med tanke på formen men även med tanke på att Cagliari’s defensiv varit svajig på senaste tiden.

I den senaste ligaomgången kunde Lazio noteras för en riktigt fin vinst. Man välkomnade regerande mästarna Juventus till huvudstaden och gick segrande med 3-1. Ett rättvist resultat och inte alls förvånande. Lazio är som bekant väldigt duktiga på att näta och har nu gjort tolv mål de senaste fyra omgångarna. Mål åt båda håll löser man i tio av sina fjorton senaste matcher, sett till både ligaspelet och europaspel. Addera därtill att Lazio dras med skadeproblem och avstängningar i backlinjen.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 17.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.