Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus kommer med fyra raka vinster

  • Atalanta placerar sig på en åttondeplats i Serie A efter en ganska trög höst

  • Juventus har börjat komma igång under Pirlo

  • Juventus har gjort elva mål på fyra matcher inför mötet

Siktet inställt på förstaplatsen

Juventus start på säsongen blev ingen succé, det blev inget tidigt grepp om förstaplatsen i Serie A där laget istället radade upp poängtapp efter poängtapp i form av kryss. Nu har man däremot börjat komma igång under Pirlo, och ser istället väldigt bra ut plötsligt. I Champions League lyckades man besegra Barcelona på Camp Nou med hela 3-0 för att säkra förstaplatsen i gruppen och hemma i Serie A börjar man närma sig förstaplatsen mer och mer. Turin-derbyt gick man segrande ur med 2-1 och nu senast vinst mot Genoa med 3-1.

Juventus kommer alltså till mötet med fyra raka segrar och en offensiv som producerat elva mål på fyra matcher. Ronaldo är fortsatt målfarlig tillsammans med Morata. Här får Atalanta passa sig rejält!

Raka ettan klickas

Atalanta startade säsongen riktigt fint där man fortsatte ösa in otroliga mängder mål, så som man gjorde under i princip hela förra säsongen. Men sedan hände något och numera har man inte alls lyckats framåt. Laget avancerade visserligen ur sin grupp i Champions League och besegrade Fiorentina med 3-0 nu senast, men man är fortfarande inte den där målmaskinen man tidigare varit. Åtta mål i de åtta senaste matcherna är inga siffror vi är vana vid att se när det kommer till Atalanta, återstår att se ifall det bara är temporärt.

Här är det enorma poäng på spel för Atalanta, som inte riktigt hängt med i toppstriden under hösten. Laget lär vara taggade till tusen och kommer med ett högt självförtroende efter sina två raka vinster, men frågan är om man får ihop det mot ett formstarkt Juventus som dessutom är det starkare laget? Det hade inte förvånat om Atalanta tog poäng, men ett odds på 1.92 i Juventus favör är alldeles för högt för att inte spelas.

Speltips.se ger tipset:

juventus -0,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.