Speltips:

Jag väljer att spela på att Colorado Avalanche vinner den här matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 18.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Colorado har vunnit fem av sina sex senaste matcher.

  • Colorado har vunnit fyra av sina fem senaste i Pepsi Center.

  • Senast lagen möttes i Pepsi Center i januari så vann Colorado med 7-1.

  • Kings har förlorat fem av sina sex senaste matcher.

  • Kings har förlorat fyra raka bortamatcher.

Tappade ledningen

T.J. Oshie gjorde ledningsmålet med blotta två minuter kvar av matchen när Washington Capitals lyckades vinna över Colorado Avalanche med 3-2 under natten till fredag i Pepsi Center. Andre Burakovsky och Mikko Rantanen gjorde vars ett mål i den första perioden för att ge Avalanche en 2-0 ledning. Burakovsky assisterade även till Rantanens mål, Nathan MacKinnon hade två poäng, båda i form av assister till de båda målen. Han har nu gjort 80 poäng den här säsongen. Vladislav Kamenev hade också en assist och Avalanche målvakt Philipp Grubauer stod för 35 räddningar på 38 skott.

Samtliga utav Capitals mål kom på styrningar, det började med Nicklas Bäckströms mål halvvägs igenom den andra perioden. Tom Wilson satte matchen i ett likaläge efter 12:48 av den tredje perioden och sen var det Oshie som gav Washington ledningen och sedermera segern med strax över två minuter kvar att spela. Alex Ovechkin blev poänglös i den här matchen och är fortsatt två mål ifrån att ha gjort 700 i sin karriär.

Petersen fick sin första seger

Calvin Petersen stod för 35 räddningar och Los Angeles Kings lyckades få ett slut på sin fem matcher långa förlustsvit när man slog Calgary Flames med 5-3 i Staples Center under natten till torsdag. Det var Petersens första seger för säsongen med Los Angeles som nu är 20-33-5 för säsongen, Kings har dessutom inte vunnit efter fulltid sedan den nionde januari när man slog Vegas med 5-2. Kings är på sina 16 senaste matcher 3-12-1- Petersen blev återkallad från Ontario i AHL efter att målvakten Jack Campbell blev tradead till Toronto Maple Leafs den femte februari.

I segern så var det tio forwards som hade minst en poäng för Los Angeles som på de tidigare fem förlusterna bara hade lyckats göra sju mål. Frågan är om man kommer kunna bygga vidare på detta nu eller om man kommer hamna i förlustkolumnen igen. Dessvärre för deras del tror jag att Colorado kommer bli en för tuff utmaning för detta Kings.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 18.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.