Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Edmonton har vunnit tre raka matcher.

  • Edmonton har vunnit tre raka matcher på hemmais.

  • Bland de tre segrarna på hemmais finns en seger mot Toronto som varit ett av de bästa lagen i ligan denna säsongen.

  • Winnipeg åkte på en käftsmäll senast när man förlorade mot Ottawa Senators.

Mike Smith i fokus

Mike Smith stod för 38 räddningar i vad som blev hans 40:e hållna nolla i sin NHL-karriär när hans Edmonton Oilers lyckades vinna sin tredje raka match efter en 3-0 seger mot Montreal Canadiens i Bell Centre under natten till fredag. Edmonton är nu 9-7-0 för säsongen och har vunnit sex av sina sju senaste matcher. Detta var Smiths första hållna nolla på 34 starter sedan den 20 oktober 2019 när han höll nollan mot just Winnipeg Jets. Kanske är det ett tecken inför den här matchen?

Han gjorde 28 räddningar i sin säsongsdebut under natten till tisdag när Edmonton slog Ottawa Senators med 3-1. Sedan dess har laget vunnit ytterligare två raka matcher och jag ser ett Edmonton som har jobbat på det man behövt jobba på mest. Deras förmåga att hålla sig konsekventa under en längre period, de finns hur mycket potential som helst i det laget och äntligen börjar det synas! Jag tror på hemmalaget i den här kampen!

Förlust mot Ottawa

Brady Tkachuk gjorde det avgörande målet med nio sekunder kvar när Ottawa Senators avslutade sin fyra matcher långa förlustsvit med en 2-1 seger mot Winnipeg Jets i Bell MTS Place under natten till söndag. Tkachuk styrde in ett skott av Mike Reilly efter att Jets målvakten Connor Hellebuyck gett bort det målet i princip. Målet för Winnipeg gjordes av Mark Scheifele och målvakten Hellebuyck gjorde 27 räddningar mellan stolparna. Laget är nu 8-5-1 för säsongen.

Ja problemet för Winnipegs del är att man inte varit konsekventa i sitt spel, man har haft höga toppar och väldigt djupa dalar. Man har absolut gjort det bra denna säsongen men på senaste har det sviktat lite mer. Det man direkt reagerar på är förlusten mot Ottawa senast och Edmonton har kommit in i den här säsongen bra nu på senaste vilket gör att jag tror hemmalaget här kommer att plocka en seger!

Speltips.se ger tipset:

Edmonton Oilers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.