Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tampa har bara förlorat två matcher den här säsongen.

  • Tampa gjorde sin läxa efter första mötet med Florida och körde över dem sist med 6-1.

  • Tampa är obesegrade hemma efter fulltid.

  • Tampa har varit otroligt bra på att anpassa sig under säsongens gång.

Storseger senast

Tyler Johnson gjorde två mål i den andra perioden där Tampa gjorde totalt fyra för att ta en 6-1 seger mot Florida Panthers i BB&T Center under natten till söndag. Andrei Vasilevskiy gjorde 33 räddningar och Gemel Smith gjorde sin första match för säsongen för laget och stod för två assist. Laget är nu 10-2-1 för säsongen och hade en sex matcher lång segersvit innan man förlorade mot just Panthers under natten till fredag. Den tredje och slutliga matchen för denna gång spelas under natten till tisdag i Tampa Bay.

Frank Vatrano gjorde målet för Panthers och Sergei Bobrovsky gjorde 22 räddningar mellan stolparna. Laget är nu 8-2-2 för säsongen. Detta var också Bobrovskys första förlust efter fulltid den här säsongen. Han släppte in sex mål för andra gången på fyra starter vilket inkluderar 6-5 förlusten efter övertid mot Nashville Predators.

Spelare har steppat upp

Det går nästan inte att komma på nya ord för att beskriva hur bra Tampa Bay är när dem är som bäst. Laget spelar en väldigt fantasifull, snabb och offensiv hockey som är oerhört rolig att kolla på. Detta har man också gjort på senaste utan stjärnan Steven Stamkos som varit otillgänglig för spel och det har varit en fröjd att se de andra spelarna verkligen steppa upp och fylla det tomrum som han har lämnat. Nu har det ju inte gått speciellt dåligt för dem så avsaknaden kanske inte varit så påtaglig som det hade varit för andra lag om deras stjärna varit borta.

I det första mötet mellan dessa lagen så var Tampa inte riktigt med på banan och gjorde en väldigt svag insats som man snabbt rättade till inför det andra mötet som var nu sist. När man nu dessutom får komma hem till Amalie Arena för den tredje matchen så tror jag att dem kommer spela minst lika bra som senast.

Speltips.se ger tipset:

Tampa Bay Lightning att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 13.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.