Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lindås slog Warberg på hemmaplan för fyra omgångar sedan.

  • Lindås förlorade mot Karlstad senast och har en rejäl revanschlust.

  • Lindås-möten med Warberg är lite av ett hatmöte, där Lindås brukar steppa upp.

  • Warberg övertygar inte tillräckligt för att vara så stora favoriter här.

  • Oddset till all ära, värt att testa när två jämna lag möts.

Stora problem

Warberg har fortsatta problem att hitta någon jämn formkurva den här säsongen. I senaste matchen fick man tillslut alla poäng mot Åby, nästjumbon som bara vunnit tre matcher den här säsongen, efter att ha avgjort matchen med tre sekunder kvar att spela. Det är en styrka i sig att avgöra tighta matcher där man inte når upp i nivå, men denna gången talade det om annat. Jag tycker inte att Warberg övertygar tillräckligt för att vara såpass stora favoriter som oddsen visar inför mötet med rivalen Lindås under tisdagen. Det här är en match som jag håller som 50/50 inför matchstart men som jag tycker Lindås har det där lilla extra och skulle kunna vinna – igen.

Lagen möttes för fyra omgångar sedan, då vann Lindås och tog tre mycket viktiga poäng i en match som Warberg inte alls kom upp i nivå i.

Lindås får rösten

Lindås har precis som Warberg parkerat i toppen av Allsvenskan den här säsongen med en upp och ner-form genom samtliga omgångar. Det är inget lag som hittat en jämn nivå, men man har dock steppat upp i de större matcherna, med undantag mötena mot Karlstad. Förlusten mot Karlstad påverkar mer nytta än man tror i det här laget. Lindås har stora möjligheter att ta andra raka vinsten mot Warberg den här säsongen om man kommer upp i nivå. Det här är ett motstånd som man inte alls tycker om och som man gärna slår på fingrarna för att ta ner halländarna på jorden.

Förhoppningen är att Lindås får en bra start här, då kan det räcka långt i det här mötet. Warberg är inte alls där man skall vara och det är hemmalaget som har pressen på sig. Lagen står på samma poäng inför mötet och det här kan vara avgörande om vilket lag som hamnar på rätt sida i kvalspelet senare under säsongen. Kasper Hydén och Enis Medjedovic saknas i bortalaget, men det är inget som jag tycker skall påverka alldeles för mycket. 50/50, men oddset lockar alldeles för mycket.

Speltips.se ger tipset:

Lindås hos Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.