Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Derby County har vunnit fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Derby kommer senast ifrån en stark 2-1 vinst över tabellåttan Middlesbrough.

  • Wycombe har förlorat fyra av deras sex senaste matcher.

  • Derby har lyckats hålla nollan i tre av deras fem senaste ligamatcher.

  • Nykomlingen Wycombe Wanderers ligger sist i Championship just nu. De har hela tio poäng upp till säker mark.

Nykomlingen har det tufft i Championship

Wycombe Wanderers och Derby County drabbas samman i deras 29:e ligamatch för säsongen. Det är två lag som hittas i den nedre halvan av tabellen just nu. Att just hemmalaget Wycombe Wanderers befinner sig i botten av tabellen är ingen förvåning direkt. Klubben spelade i League One förra säsongen men knep den sista uppflyttnings-platsen genom ett lyckat kvalspel.

Trots en sjätteplats i tabellen lyckades alltså laget ta sig upp till landets andraliga. Men i Championship har det varit väldigt tufft för de blåklädda. Efter 28 spelade ligamatcher hittas nykomlingen cementerade på jumboplatsen med 19 inspelade poäng. För att få ett hum om hur bra 19 poäng är, kan vi nämna att de andra två lagen som befinner sig under strecket har vars 28 poäng. Det ser alltså oerhört mörkt ut för Wycombe Wanderers och temposkillnaden har visat sig vara för stor. De har förlorat fyra av deras sex senaste ligamatcher. Wycombe är det laget som släppt in flest mål i hela Championship den här säsongen. Både Joe Jacobsson och Garath McCleary utgick skadade i Wycombes senaste ligamatch mot Huddersfield Town. Vi synar den raka tvåan på ett klart bättre Derby County!

Rooney-effekten

Nu till gästerna Derby County. Bortalaget är också besvikna på sin säsong efter 28 spelade ligamatcher. Legendaren Wayne Rooney har lagt skorna på hyllan och därefter tagit över som klubbens huvudtränare. Ett tränarbyte som visat sig vara väldigt bra för Derby County. Hittills har Rooney vunnit hela fyra av hans sex ligamatcher under 2021.

Derby County har verkligen fått sig ett lyft sedan Rooney tog över helt. Med fyra vinster i deras fem senaste omgångar har Derby börjat klättra rejält i Championship-tabellen. Med dagens form kan Derby County blicka upp och förhoppningsvis slippa en nervkittlande bottenstrid i slutet av säsongen. Derby har lyckats hålla nollan i tre av deras fem senaste matcher. Med den uppåtgående formen tror vi att Rooneys mannar besegrar jumbon Wycombe under tisdagskvällen!

Speltips.se ger tipset:

Derby vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/2 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.