Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I helgens ligamatch vilade City flera av sina tongivande spelare.

  • Mönchengladbach har förlorat sju av sina åtta senaste matcher.

  • City går från klarhet till klarhet i sina defensiva prestationer.

  • Första mötet lagen emellan vann City enkelt och övertygande med 2-0.

  • Närmast föll Mönchengladbach med 3-1 mot Augsburg.

Går från klarhet till klarhet

I helgen tog Manchester City ytterligare ett steg närmare Premier League-pokalen när man besegrade Fulham med 3-0. För de blåklädda lär mer och mer fokus istället riktas mot Europa och en efterlängtad Champions League-titel. Precis som i ligaspelet imponerar City stort i Champions League. I första mötet mot Mönchengladbach var britterna dominanta och vann enkelt och övertygande med 2-0. Fantastiskt utgångsläge för City som endast ska städa av tisdagens returmöte innan man ställs mot tuffare motstånd i kvartfinalen. Trots att dubbelmötet känns ganska avgjort tar Pep returmötet på största allvar och vilade flera nyckelspelare i helgen. Mot Fulham satt spelare som İlkay Gündoğan, Riyad Mahrez och Kevin De Bruyne på bänken. Vi räknar med att samtliga tre startar med pigga ben mot Mönchengladbach på tisdag!

Där City imponerat som mest under säsongen har varit i defensiven. Sedan Rúben Dias intåg i backlinjen har City gått från klarhet till klarhet i sina defensiva prestationer. På 30 ligamatcher har City endast släppt in 21 mål, då ska det även nämnas att man i början av säsongen stod för en del sämre prestationer. Vi tror City städar av Mönchengladbach på tisdag, men då oddset på raka hemmasegern inte lockar klickar vi istället ett specialspel. Till två gånger pengarna klickar vi att City vinner och håller nollan!

Djup formsvacka

På andra sidan planhalvan är det desto dystrare miner. Mönchengladbach som de senaste säsongerna imponerat stort är nere i en djup formsvacka och i helgen åkte man på sin sjätte raka förlust. Borta mot Augsburg stod Mönchengladbach för ännu en svag presentation när man föll med hela 3-1. Åttonde raka poängtappet för Mönchengladbach som dalat i  tabellen de två senaste månaderna. Med formen som Mönchengladbach besitter är sannolikheten för ett vändning mot City väldigt liten. Det krävs minst sagt ett mindre mirakel!

På sina tre senaste matcher har Mönchengladbach endast gjort ett enda mål. När man på tisdag ställs mot Europas formstarkaste defensiv har vi väldigt svårt att de tyskarna göra mål. Vi håller nere unitsen något med till två gånger pengarna ser vi spelvärde i att City både vinner och håller nollan. Nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Manchester City vinner och håller nollan hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/3 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.