Daniel Jacobsson|15 mars, 2023, 13:09

Jag väljer att skapa ett spel i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis vill prestera starkt framför hemmafansen.

  • Öppet möte med tanke på första mötets resultat.

  • Antony hade 5 skott i det första mötet.

  • Antony snittar 2.1 skott/per match i Europa League och 2.4 skott/per match i Premier League.

  • Målspelet satt klart och tydligt i första mötet.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Ö1 mål & Antony Ö1 skott hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Hemmastarka

Real Betis lägger sig sällan platt på hemmaplan och går att räkna med framför hemmafansen. Det här dubbelmötet har tappat spänningen en aning efter Manchester Uniteds storvinst på Old Trafford. Trots resultatet inför returmötet kommer spanjorerna vilja prestera starkt. Det kommer inte gå att bli förnedrade på hemmaplan och att hämta en seger mot engelsmännen är vad man siktar på. Bortamålsregeln är borttagen men det spelar ingen större roll när avståndet fortsatt är väldigt stort. Real Betis är långt ifrån nöjda med mötet i England och såg bedrövliga ut, här vill man få ut mer.

Hoppet fanns efter 1-1 målet redan i första halvlek. Sedan var det bäcksvart för Betis. Nu spelar man på hemmaplan och då finns det betydligt mer hopp om en starkare prestation. Vi spelar visserligen inget spel som behöver Betis hjälp överlag, men jag tror man kan ligga bakom åtminstone ett av målen vi söker i det här returmötet. Manchester United lär ställa sig lite lägre och fokusera på omställningsspelet framförallt och det är vad vi hoppas på. Antony hade en fin dag på Old Trafford senast och lär göra kaos med Abner eller Juan Miranda även här.

Snurrar vidare

Brassen Antony snurrar vidare i England med sitt Manchester United. Hittills har han väll inte levt upp tillförväntningarna som sattes efter prislappen, men det är en underhållande spelare att kolla på med tanke på hur mycket snurr och finter han bjuder på match efter match och framförallt är det en spelare som tar läget när han får det. Här får han ytterligare en chans att visa upp sig och senast, i den första matchen av två mot Betis, hade han stora framgångar på sin ytterkant. Brassen noterades för hela 5 skott under matchen och 3 av dessa satt på mål. Vi hoppas att han är lika sugen att gå rakt på mål den här dagen och därför finns han med i spelet.

Att United går ut och kör över Betis på nytt räknar jag bort. Jag tror att engelsmännen kommer möta ett hårtjobbande och revanschsuget par spanjorer trots utgångsläget inför returen. Real Betis är väldigt starka på hemmaplan och lyfts oftast fram av sina supportrar. Det blir en sak att notera även den här dagen och vi hoppas att bägge lagen kan göra sitt till överspelet som klickas tillsammans med skottspelet. En fin kombination för kvällen och något som rekommenderas starkt. Antony lär vilja göra sina aggressiva motståndare frustrerade och söker säkert en hel del boll. Över 1 mål i matchen tillsammans med 2 skott för Antony är klickat!

fotboll, europa league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Real Betis - Man United
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.