Mantorp och V75 är det som gäller och vi har en öppen och rolig omgång att se fram emot. I V75-6 har vi ett stolopp med 15 hästar anmälda och så kallad ”spårtrappa” där den med mest pengar har sämst läge och den som har minst pengar har bättre utgångsläge bakom bilen. Ryssebo La Reine var heroisk i årsdebuten efter huvudlös styrning, är hård som få och tål att göra jobbet. Det krävs härifrån då man startar i sista ledet, men styrkan kommer fälla avgörandet tillslut. 

Mantorp lopp #10 | Speltips: Ryssebo La Reine Vs. Cheerful Rivner (H2H) | Odds: @2.07 | Units: 3/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 18:17

Huvudlös styrning sist. 

H2H innebär att vi har en ”match i matchen” mellan Ryssbo La Reine och Cheerful Rivner. Den som kommer längst fram i resultatlistan går segrande ur duellen. Slutar ingen av dessa på en topp sju-placering blir det void och pengarna tillbaka. Ryssebo La Reine Gjorde comeback efter vinterträningen senast och kusken valde allt annat än en vilsam resa. Blev hängande i tredjespår och att man blev mör tillslut är inte konstigt. Bör förhoppningsvis gå framåt med det loppet innanför västen och nu är det möjligt att det blir barfota fram. Det är med dagens förutsättningar bästa hästen i fältet då man kan göra jobbet själv och har hårdhet som sin styrka. Men det är ett krångligt utgångsläge och det måste lösa sig lite för att man ska kunna vinna det här loppet, men att man är före Cheerful Rivner håller jag som väldigt troligt.

Lite väl stor favorit. 

Cheerful Rivner blev tidigt favorit i loppet och klar sådan, något som jag inte köper. Fick ett hyffsat lopp sist och fullföljde bra. Tycker dock att motståndet är tuffare den här gången och att man inte kan öppna så bra gör att de som är betydligt bättre ligger kloss i ryggen och då blir det svårt att först ta ner ledaren och sen hålla undan för de där bak.

Att man är nerstruken ett hack är positivt då man sitter direkt i ett andraspår och Peter slipper att hitta ner i banan.
Jag tycker att Cheerful Rivner har blivit alldeles för stor favorit och så även i den här H2H-duellen. Jag ger fördel Ryssebo La Reine och anser att 2.07 är alldeles för högt. Korrekt odds i min bok är 1.70.

Speltips: Ryssebo La Reine före Cheerful Rivner. 

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mycket bättre kusk den här gången. 

  • Bör gå framåt med loppet i kroppen. 

  • Läget behöver inte vara fel då man lever på sin styrka. 

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger 2.07. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 2.07 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.