Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas är stora favoriter.

  • Vegas har vunnit åtta av sina tio senaste matcher.

  • Vegas har vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher.

  • Lagen möttes nyligen i ett dubbelmöte och då vann Vegas båda matcherna.

Stabil seger senast

Mark Stone gjorde två mål i den tredje perioden för sitt Vegas Golden Knights när dem tog en stabil 5-1 seger över St. Louis Blues i Enterprise Center under natten till söndag. Max Pacioretty gjorde ett mål och två assist, Shea Theodore gjorde ett mål och en assist. Målvakten Marc Andre Fleury gjorde 34 räddningar mellan stolparna och Vegas är nu 18-6-1 för säsongen och tog två raka segrar över St Louis efter att ha vunnit med 5-4 bara dagar innan.

Vegas har nu vunnit åtta av sina tio senaste matcher och spelar väldigt bra hockey under långa perioder. Man hade lite problem med Minnesota där man åkte på två raka förluster på bortais men man skakade snabbt av sig det och tog två dubbla segrar. Vegas och San Jose möttes också nyligen i ett dubbelmöte där Vegas vann båda matcherna, är det ett tecken?

Tre raka segrar

Evander Kane har nu gjort mål i tre raka matcher och senast var under natten till söndag när hans San Jose Sharks tog sin andra raka seger mot Anaheim Ducks med 3-1 i Honda Center. Kevin Labanc och Dylan Gambrell gjorde de andra målen och målvakten Martin Jones stod för 26 räddningar. Sharks är nu 11-11-3 för säsongen och man har också utökat sin segersvit till tre raka matcher vilket också är den längsta man haft denna säsongen.

Man ska inte ta något ifrån dem men två av de tre segrarna man tagit är mot Anaheim som inte har varit något att hänga i granen den här säsongen och sen även mot ett St. Louis Blues som inte går att känna igen från när man vann Stanley Cup för två säsonger sedan. Senast Sharks förlorade var två raka matcher mot just Vegas och jag tror det blir den tredje raka här.

Speltips.se ger tipset:

Vegas Golden Knights att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/3 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.