Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hemmalaget krigar för playoff.

  • Bortalaget är redan avhängt.

  • Hemmaformen är strålande hos Juventus Managua.

  • Juventus Managua vann senast lagen möttes på denna plan.

  • Hemmalagets sju senaste har slutat enligt följande, 6-1-0.

Mycket talar för hemmalaget

Den fruktansvärt fina hemmaform som Juventus Managua innehar är avgörande till detta spelet. Man ligger just nu på en fin playoff-plats, men bakom skuggar ett lag – bara två poäng efter. Här vill man sätta ner foten och visa vilket lag som skall till playoff och ännu en gång ta oerhört viktiga poäng i kampen om de fina platserna. Dessutom möter man ett lag som har mycket mindre att spela för och när Juventus Managua spelar på hemmaplan mot detta motstånd så slutar det ofta med vinst.

Senaste sju hemmamatcherna har gått med 6 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster och den fantastiska målskillanden på 24-2. Juventus Managua har också vunnit fem raka hemmamatcher mot just motståndarna Deportivo Ocotal, där man endast släppt in ett mål i dessa. Nix, här skall hemmalaget ha mycket goda chanser att ta poäng och komma allt närmare en playoff-plats.

Borta från striden

När vi ändå är inne på spåret: Form – så kan vi enkelt se raka motsatsen hos gästerna. Deportivo Ocotal har inte riktigt haft flytet på rätt sida den senaste tiden, vilket har resulterat i att man inte alls är med och kampas om platserna på finare mark. Nu återstår det bara få matcher av säsongen, vilket gör att man är avhängda från det tidigare nämnda playoff-racet. Motståndet däremot, jo de krigar för platserna och därför är jag övertygad om att man får det ordentligt tufft här – när man gästar ett av landets starkaste hemmalag för stunden.

Senaste gången Ocotal gästade Managua så vann hemmalaget med 4-0, det var förra säsongen. Den här säsongen kryssade lagen när man möttes på Ocotals hemmaplan i mars.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/4 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.