Omgång 3 av Superettan summeras ihop med ett tisdagsmöte på Myresjöhus Arena där Östers IF tar emot Degerfors, här blir det målspel för hela slanten!

Match:  Öster – Degerfors (Superettan) | Speltips: Över 2.5 mål | Odds: @2.0 | Units: 3/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 2.0 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Fin uppvisning i svenska cupen

Formen från Östers fint genomförda gruppspel i Svenska cupen har dunstats och de två första premiär matcherna i Superettan visade något helt annat än vad som förväntades efter fullpott mot Malmö, Degerfors och Falkenberg i cupen. Med hela 9 pinnar och en målskillnad på 7-3 stod Öster som vinnare av Grupp 3 vilket gav avancemang och en kvartsfinal mot AIK, som de också hade svårt att handskas med Växjö-klubben. Öster höll ledningen med 2-1 fram till den 85 matchminuten där Daniel Sundgren kliniskt reducerade från elva meter. AIK blev sedan i förläningen för tufft för Superettan-laget som fick se sig besegrade med slutresultatet 2-4. Med hela 17 mål på de 7 senaste matcherna innan premiären mot Dalkurd på Myresjöhus Arena var det stora lovord om att Öster var ett lag att höra till bland toppskiktet. Efter två matcher på kontot är man obesegrad men första trepoängaren är heller inte införskaffad.

Nu står Degerfors som nästkommande motståndare att försöka slå och det är utan tvekan två målstarka lag som drabbas samman. Vilket får oss att fästa blicken på målspelet som dubblar vår insättning. Öster visade upp fina kvalitéer under svenska cupen och de matcherna som följdes upp fram till premiären, inte minst i den sista tredje delen där vi räkna in ett målsnitt på 2.42 från enbart kvällens hemmalag. De sju matcherna höll ett sammanlagt målsnitt på 4 mål per match efter att det rullat in så mycket som 28 bollar mellan stolparna.

Suttit i sju raka matcher

Fullpott i de två inledande matcherna i Superettan för Degerfors som först körde över Syrianska FC i premiären med hela 1-4 och sedan höll ställningarna hemma mot topptippade Jönköping Södra. Degerfors har verkligen fått maximal utdelning på sina två första omgångar och visat upp otroligt starka kvalitéer i offensiven. Med fem raka vinster på sina senaste matcher och med ett målsnitt från kvällens bortalag på hela 2.33 mål per match kommer det bli en mycket intressant tillställning på Myresjöhus Arena där två målglada lag drabbas samman. Omställninsgsspelet från Degerfors sida har varit en drivande faktor till fullpott i de två premiärmatcherna och det är ingen tvekan om att laget inte fått utdelning på de när man redovisar för hela sex mål.

Nu resor Stefan Jacobssons mannar till Växjö för att ställas mot Öster som är hungriga på att avsluta Degerfors segersvit och plocka hem första trean för säsongen. Lagen har redan ställts mot varandra vid två tillfällen redan under 2019 och båda mötena har landat i Östers favör med slutresultaten 1-3. Målspelet har överskridits i tre raka inbördes mötena där alla matcher gått upp till 4 mål. Målspelet på över 2.5 mål har dessutom suttit i sju raka matcher för Degerfors, där 3.57 mål per match presenteras som målsnitt.

Speltips: Över 2.5 mål

Jag väljer att spela på att det blir över 2.5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Öster hade ett målsnitt på 2.4 mål per match i de sju matcherna innan Superettan-premiären

  • De sju matchernas sammanlagda målsnitt var 4 mål per match.

  • Spelet har suttit i sju raka matcher för Degerfors.

  • Lagen har löst spelet de tre senaste inbördesmötena.

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 2.0. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 2.0 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.