SPELTIPS 16/5 inför Boston Celtics – Cleveland Cavaliers: Poängrikt i Boston att vänta

Blickarna vänds mot TD Garden där man gästas av erfarna Clevland Cavaliers. Ett poängrikt möte att vänta! I denna matchserie så leder Boston med 1-0 i matcher efter att vunnit mot ett skakigt Cleveland. Mycket talar för att Cleveland ska släppa loss till nästa match!

Match: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (NBA) | Speltips: över 200.5 | Odds: @1.71 | Units: 4/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 02:30

Hemmalaget är glödheta.

Celtics har varit otroligt övertygande i år med storstjärnor som Point Garden Kyrie Irving och Small Forwarden Gordon Hayward. Hayward bröt benet i säsongsstarten och Kyrie har en knäskada där operation krävdes. Men trots dessa motgångar har ändå detta laget etablerat sig till att vara ett lag med hög kaliber! Boston sett starka ut nu i slutspelet, På sina 13 matcher man spelat i slutspelet har man 9 vinster och fyra förluster då alla förluster varit på spelande fot. Stjärnor som Jayson Tatum som snittar 18,6 poäng. Boston är ett poängrikt lag som snittar 104.4 poäng framåt men är även glada för att släppa till bakåt då man snittar 101.0 poäng bakåt.

Mycket talar för att Cleveland vill ha en revansch efter första mötet och då krävs det att det offensiva spelet steppar upp, men Boston kommer bjuda upp till dans och fortsätta leverera framåt. Därför tror vi det kommer sluta i en poängrik historia.

Bortalaget med Revansch i sikte

Detta är fjärde gången i rad som Cleveland Cavaliers har varit i en Eastern Conference finals. Men laget är inte detsamma som det var för några år sedan, då storstjärnan Kyrie Irving lämnade förra sommaren för just motståndaren Boston Celtics. Men en av NBAs absolut största stjärnor igenom tiderna spelar kvar, LeBron James. Lebron som snittar 32.7 poäng per match och har detta slutspelet varit hetare än någonsin, framförallt har spelet formats efter just honom. Men i första mötet fick vi se ett Boston som inte bara stängde LeBron utan man stängde hela laget som endast lyckades sätta fyra treor på 22 försök. LeBron stod själv för endast 15 poäng i första mötet vilket är mer än hälften än vad han brukar, något han också vill ha revansch på.

Cleveland måste verkligen höja sitt offensiva spel ifall man vill kvittera denna matchserie och med LeBrons sista säsong i Cleveland kommer man då också göra allt för att ge sig så bra förutsättningar som möjligt inför de nästkommande hemmamötena. Utifrån dessa förutsättningarna finner jag ett fint spelvärde på överspelet. Vi hittar över 200.5 poäng i matchen till hela 1.71 på Unibet och eftersom mycket talar för att det kommer bli en poängrik historia måste vi utnyttja detta odds. Ett spel som dessutom har suttit i 86 % utav Clevelands matcher och i fyra utav de sex senaste mötena lagen sinsemellan.

Speltips: Över 200.5 poäng i matchen

Cleveland är sugna på revansch efter att man låtit Boston plocka hem första mötet alldeles för lätt. I detta mötet ser jag att James leder sitt Cleveland och steppar upp och därmed visar varför man varit i finalen tre år i rad. Cleveland är ett lag som kan göra mycket poäng när det räknas som mest! Mitt speltips blir således över 200.5 poäng i matchen till 1,71 högst odds hittar jag på Unibet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Cleveland vill ha revansch efter första mötet

  • LeBron kommer dominera det offensiva spelet som han brukar

  • Spelet har suttit i över 86 % av Clevelands matcher

  • Spelet har suttit i fyra utav de sex senaste H2H-mötena

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.71 för spelet. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.71 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-05-15T09:11:16+00:0014 maj, 2018|Basket, NBA|0 kommentarer
18-årig idrottsfanatiker med störst intresse för basket men även ishockey. Jag har spelat hockey i många år och har därför bra koll på många olika ligor runt om i världen. Men mitt största fokus ligger i världens bästa basketliga, NBA. Håll koll på hemsidan för att ta del utav mina tips!

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok