Marcus Råsberg|15 maj, 2024, 10:10

Jag väljer att spela på Dallas ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Återigen har Valeri Nichushkin hamnat i rampljuset på fel sätt

  • Dallas har vind i seglet

  • Dallas har endast förlorat en match efter full tid på hemmaplan i slutspelet

  • Dallas har ett enormt djup i sin lineup

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Vind i seglet

Natten till torsdag har Dallas Stars chansen att ta hem andra rundan mot Colorado Avalanche. Stars har skaffat sig en ledning med 3-1 i matcher efter att ha förlorat match ett efter förlängning och sedan följa upp det genom att vinna tre raka matcher varav två i Ball Arena i Colorado. Inför nattens match finns det flera anledningar som talar för att Dallas kommer ta sig vidare till konferensfinal.

Dallas har vind i seglet efter att ha vänt underläge 0-1 i matcher till ledning med 3-1. Dallas förlorade första matchen mot Colorado genom att tappa en ledning med 3-0 till förlust med 3-4. Stars är dock oerhört starka som lag och de lyckades vända underläge med 2-0 i matcher mot Vegas i  första rundan som de sedan vann i Game 7 och nu har de återigen lyckats med bedriften att vända en matchserie genom att vinna tre raka matcher. Det mesta stämmer för Dallas och samtidigt så finns det en hel del frågetecken kring Colorado vilket givetvis stärker Dallas chanser ytterligare inför nattens match.

Valeri Nichushkin…

Colorados och hela slutspelets skyttekung, Valeri Nichushkin, blev tidigare i veckan avstängd från spel i NHL med omedelbar verkan och indragen lön. Det är inte första gången som Nichushkin är i blåsväder utan faktum är att han även blev borta från spel efter en incident utanför isen även i förra årets slutspel. Då var hans beteende en bidragande anledning till att Colorado åkte ut i första rundan mot Seattle. Nu är han i blåsväder igen och det beskrivs som att han testats positivt för droger. Väl på isen har han varit en av Colroados bästa spelare och att han blir borta är illa nog. Att han dessutom blir borta under dessa premisser kommer med största sannolikhet ta skada på laget.

Dallas har varit starka på hemmaplan i slutspelet. De har endast förlorat en match efter full tid i American Airlines Center och de har ett enormt stöd från läktarplats. Hela Dallas lag är intakt och Colorado har viktiga spelare borta och dessutom har Devon Toews varit sjuk i veckan. Det mesta talar för att Dallas slår ut ett sargat Colroado inatt.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Dallas - Colorado
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.