Marcus Råsberg|15 juni, 2024, 10:22

Jag väljer att spela på över 5,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • åtta av 10 matcher i Rodgers Place har gått över linan i slutspelet

  • Totalt har det blivit hela 69 mål vilket ger ett snitt på 6,9 mål per match

  • Oilers måste satsa för att vinna och det kommer öppna upp för chanser åt båda håll

  • Stuart Skinner har varit svag i finalserien i Oilers kasse

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Behöver satsa för att vinna

Det råder inget tvivel om att det är upplagt för att Florida Panthers ska ta hem Stanley Cup-titeln den här säsongen. Efter segern i Edmonton senast där laget vann med 3-4 har de satt sig själva i en ledning med 3-0 i matcher och således skaffat sig matchboll inför match fyra som spelas i Rodbgers Place i Edmonton. Frustrationen växer hos Edmonton och självförtroendet blir bara större och större hos Florida. Inför match sex riktar jag mitt fokus mot målspelet.

Förra matchen mellan lagen innehöll sju mål och mycket talar för att även den här matchen kommer kunna bli målrik. Oilers är i ett läge där de måste vinna fyra raka matcher och det innebär att de kommer behöva ta en hel del chanser och satsa högt för att lyckas få momentum och vända matchserien. Med det sagt är sannolikheten stor att de kommer öppna upp för chanser åt båda håll och leda till att även match fyra kommer bli en målrik tillställning. Florida har visat att de kan straffa Oilers i defensiven tidigare och nu har Edmonton fått igång sin offensiv genom sina tre mål i match tre. Detta talar till fördel för överspelet.

Har blivit mycket mål

I slutspelet har det blivit en hel del mål på Edmontons hemmaplan i Rodgers Place. åtta av 10 spelade matcher har innehållit minst sex mål och totalt har det blivit hela 69 mål vilket innebär ett snitt på 6,9 mål per match. I tillägg till detta ska vi ha med oss att Florida gjort 3,67 mål i snitt per match mot Edmonton i finalserien vilket även det talar för överspelet.

En av anledningarna till att Florida lyckats göra fler mål en Edmonton är att Oilers defensiv varit direkt svag vid flertalet tillfällen. Darnell Nurse har hamnat i en rejäl defensiv svacka och lagets målvakt Stuart Skinner har inte kommit upp på sin högsta nivå i slutspelet. Faktum är att Skinner inte haft över 90% i räddningsprocent i någon av de tre inledande matcherna. Detta är ett underbetyg och om inte något drastiskt händer så finns inte mycket som talar för att Oilers vinner inatt heller. Dock finns alltså flera anledningar att testa överspelet inatt och oddset ligger på hela 1,99 hos Comeon. Jag testar!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 02:00
Edmonton - Florida
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.