Daniel Jacobsson|15 juni, 2024, 11:19

Jag väljer att spela på skottet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jude Bellingham har en otrolig säsong bakom sig i Real Madrid.

  • Jude Bellingham spelar tia i England.

  • Bellingham snittar 1,7 skott/per match den här säsongen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Starkt genrep

Serbien ställde sig lågt och hade problem att få stopp på Sveriges bollinnehav, med mening dock. Serberna straffade Jon Dahl Tomassons spelidé rejält och backlinjen såg ut som San Marinos emellanåt. Serbien har en spets med Tadic, Vlahovic och Mitrovic som räcker långa vägar i det här mästerskapet. Där behöver England ha respekt och hålla koll genom 90 minuter. Matchbilden i genrepet mot Sverige är dessutom ganska lik den som förväntas här, vi kan inte tänka oss att Serbien ändrar speciellt mycket och det gäller att hålla tätt, hålla superstjärnorna borta från offensivt straffområde och sedan straffa motståndet i omställning och fasta situationer-spelet.

Här blir man underdogs med rätta men framöver i turneringen, mot främst Danmark och Slovenien blir man att räkna med. Jag har Serbien som min klara tabelltvåa och därmed kan man se framemot ett slutspel. Där kan allting hända och skulle man få det att stämma är det inte omöjligt att man tar sig förbi den första rundan. Nu startar vi turneringen för Serbien och sedan får vi se hur det går, här får man det åtminstone tufft. Väldigt tufft.

Guldfavoriten

Förväntningarna på England har varit, och är, skyhöga men med tiden har fler landslag stuckit upp som potentiella utmanare. Där vill jag lyfta Tyskland, Frankrike och Portugal men även Spanien finns där bakom. I gruppen skall England vinna tre raka matcher, allt annat är ett underbetyg och till och med mot starka Serbien skall man plocka en trepoängare. Tyskland hade inga problem i sin premiär, trots otroliga krav, det skall inte England ha heller. Truppen är enorm och trots att folk ställer sig frågande till defensiven så är det den defensiven i kvalet som stod sig starkast i alla olika siffror.

Offensiven är dock i fokus när vi pratar om England. Det är nästan fusk-känsla när man läser vilka spelare som Southgate kan slänga fram i en premiärelva. Flera av dessa har dessutom en säsong bakom sig som är helt otrolig. Jude Bellingham har gått och blivit en Ballon d’Or-kandidat under sin första säsong i Madrid, sedan har man Phil Foden som gått och blivit den superstjärnan man förväntat sig i Manchester City. Lägg därtill Harry Kane och Bukayo Saka, som fastställer en makalös offensiv. Det här kommer vara en tryck från start till mål över hela turneringen.

fotboll, em
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Serbien - England
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.