Försäsongen i NHL drar igång och hur många är vi inte som längtar till de vanliga matcherna? Tills dess får vi nöja oss med försäsongsmatcher och under söndagen spelas Boston Bruins mot Washington Capitals – där jag väljer att spela Boston Bruins att vinna.

Match: Boston Bruins – Washington Capitals (Försäsong NHL) | Speltips: 2 | Odds: @2.70 | Units: 2/5 | Spelbolag: ComeOn | Spelstopp: 19:00

Stjärnorna börjar ansluta

Äntligen, äntligen, äntligen! Först SHL och imorgon drar även NHL igång, eller ja, inte riktiga NHL men såväl försäsongen. Och visst, det är alltid jättesvårt att spela på den här typen av matcher, men jag tycker ändå finna värde i att lira på Boston. Även om alla stjärnor ännu inte anlänt så har många gjort det. För Bostons del har till exempel Patrice Bergeron och Zdeno Chara anslutit. Såhär ser Bostons lag ut i matchen mot Washington.

Forwards: Noel Acciari, Patrice Bergeron, Anders Bjork, Anton Blidh, Ryan Fitzgerald, Austin Fyten, Danton Heinen, Cameron Hughes, Joona Koppanen, Karson Kuhlman, Sean Kuraly, Jakub Lauko, Brett McKenzie, Mark McNeill, Marcel Noebels, Cedric Pare, Tanner Pond, Zach Senyshyn, Daniel Winnik, Lee Stempniak

Backar: Axel Andersson, Chris Breen, Daniel Bukac, Zdeno Chara, Connor Clifton, Mark Fayne, Olivier Galipeau, Cody Goloubef, Emil Johansson, Torey Krug, Jeremy Lauzon, Joel Messner, Wiley Sherman

Det är faktiskt ett ganska hyfsat lag man matchar, men det är inte i närheten av vad Washington kommer med. Ni ser också att man kanske saknar sina absolut bästa spelare i Brad Marchand, David Pastrnak och Charlie McAvoy. I övrigt kommer David Krejci inte till spel då han har haft problem med att komma in i landet såhär långt.

Stark tvåa

Washington kommer med nästintill fullt lag, till exempel ser ni att både Alex Ovechkin och ”Bäckis” är med. Det är dock väldigt oklart båda kommer att starta matchen – då det finns möjlighet att testa de yngre. Men en av dem kommer att spela. Med tanke på rena rama förutsättningar över hur det ser ut på pappret så väljer jag att spela Washington Capitals att vinna detta under ordinarie tid till 2.70 i odds.

En annan grej också: Faktum är att Washington haft väldigt, väldigt lätt för just Boston de senaste säsongerna. Till exempel har man tio raka vinster, utan förlust mot Boston, och man får leta ända tillbaka till 2015 för att hitta när Boston vann. Nej, jag känner mig trygg när jag fyller i två units på Washington att vinna.

Speltips: Washington FT

Mitt speltips blir således den raka ettan till 2.70. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Washington har tio raka sefrar mot Boston och man får gå tbx ända till 2015 för att se när Boston vann.

  • Flera stjärnor har anslutit, men Boston saknar fortfarande David Krejci, Brad Marchand, Charlie McAvoy och David Pastrnak.

  • Washington kommer med fullt lag till campen

Högst odds hittar jag hos ComeOn som ger hela 2.70 för det raka spelet, ett odds vilket måste utnyttjas. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 2.70 hos ComeOn

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Image courtesy of Mattias Persson |