degerfors vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Degerfors leder Superettan medan Dalkurd placerar sig på nedflyttningsplats, klasskillnad råder

  • Degerfors kommer med två raka vinster mot tabelltvåan och tabelltrean, där man producerat åtta mål (!)

  • Degerfors tog tre poäng när lagen möttes i somras

  • Dalkurd gör en väldigt svag säsong där man endast noterats för tre vinster över sjutton matcher

Serieledarna

Degerfors öser på i Superettan och en uppflyttning till Allsvenskan närmar sig mer och mer. Just nu ligger man tre poäng ovanför tabelltvåan Halmstad och med ett fint spelschema framför sig bådar det väldigt gott för serieledarna. Näst på tur är Dalkurd och här ska man bara städa av sitt motstånd och spela hem tre komfortabla poäng. Man möter ett lag nere på nedflyttningsplats och kommer dessutom med en väldigt fin form.

Degerfors såg ut att ha tappat formen en aning när man endast vann en match på fyra försök, men sedan dess har man steppat upp rejält och gjort jobbet. Två raka vinster är vad man går in på planen med här, och det är heller inte vilka vinster som helst. Först tog man tre väldigt viktiga poäng mot tabelltvåan Halmstad efter 4-1 på bortaplan och nu senast 4-2 mot tabelltrean Jönköping. En offensiv i storform som öst in mål mot topplagen i divisionen.

Tuff bortamatch

Det blir inte en enkel uppgift för Dalkurd det här, speciellt med tanke på Degerfors dagsform. Dalkurd gör allmänt en väldigt svag säsong i år och har bara lyckats vinna tre matcher av sjutton möjliga. Ett sådant facit gör att man just nu placerar sig på nedflyttningsplats, på samma antal poäng som fjortonplacerade Umeå. Det råder alltså väldigt stor skillnad på både kvalité och form när dessa lagen drabbar samman under onsdagen, Degerfors går in som stora favoriter och jag kan inte annat än att hålla med.

När lagen möttes tidigare under säsongen gick Degerfors segrande med 2-1, här kan jag dock se laget vinna betydligt mer komfortabelt. Lyckas man göra åtta mål mot Halmstad och Jönköping ska man briljera offensivt mot ett underpresterande Dalkurd. Undertecknad klickar den raka ettan till ett fint odds!

Speltips.se ger tipset:

degerfors vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.