Djurgården har ett fortsatt fäste om serieledningen om man besegrar Helsingborg under måndagen. Stockholmslaget fick under söndagen se flera topplag spela. Allsvenskan drar ihop sig och Djurgården måste slå Helsingborg här för att fortsätta sin fina form!

Match: Djurgården – Helsingborg (Allsvenskan) | Speltips: Djurgården vinner & över 1.5 mål i matchen | Odds: @1.45 | Units: 3/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.45 hos No Account Bet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Guldvittring

Djurgården har imponerat och var inför den Allsvenska säsongen ingen större förhandsfavorit. En strålande säsong, där inväntade Mohamed Buya Turay har gjort succé med sina 10 mål. En toppklubb behöver en anfallare som ständigt är ett hot i målprotokollet – vilket Djurgården verkar ha hittat. En första plats i Allsvenskan med åtta omgångar kvar att spela är mycket bra. Djurgården kan bli en uträknad segrare om man lyckas hålla i formen säsongen ut. Djurgården har Helsingborg i nästa match, men utöver det har man ett mycket lovande utgångsläge i jakten på guldet. Man har på de sista åtta omgångarna matcher mot Hammarby, IFK Göteborg och Norrköping i ett spelschema som annars ser lättare ut.

Matchen mot Helsingborg, hemma på Tele2 Arena, skall man bara vinna. Man möter ett Helsingborg som levt under kaos hela säsongen, men som i senaste matchen lyckades vinna hemma mot Östersund. Djurgården har en bra uppgift framför sig och här har man ett bra tillfälle att visa varför man är serieledare. Guldvittring deluxe men det är alldeles för tidigt att tänka på de banorna, många omgångar kvar med mycket bra lag i jakten bakom.

Djurgården söker revansch efter derbytorsken mot AIK senast. Inga tunga tapp till skillnad från senast, skall slå Helsingborg hemma.

Kaossäsong

Helsingborgs säsong är minst sagt kaosartad. En lovande start på säsongen var inte något som skulle påverka resterande säsong särskilt mycket. Nu står Helsingborg på elfteplats och 21 inspelade poäng. Den senaste vinsten mot Östersund var fruktansvärt viktig för avslutningen av säsongen. Man var minst sagt inblandad i bottenstriden, men efter tre inspelade poäng kan man, iallafall för stunden, slappna av lite. Man skickade Östersund bakom, på samma poäng, och man blickar framåt mot Djurgården.

Helsingborg skall inte kunna hota ett guldjagande Djurgården på Tele2 Arena under måndagen. Djurgården går alldeles för starkt just nu, trots förlusten senast. Helsingborg, trots att man slog Östersund senast, är för stunden klasser sämre än Djurgården. Två lag möts, botten mot toppen och bägge slåss om oerhört viktiga poäng. Skulle matchen spelats på Olympia hade det varit andra ord inför matchen, nu tror jag att Djurgården klarar av att besegra Helsingborg.

Helsingborg har tagit 15 av sina 21 poäng hemma på Olympia.

Speltips: Djurgården vinner & över 1.5 mål i matchen

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Djurgården har inte förlorat mot Helsingborg på hemmaplan sedan 21 mars 2010.

  • Djurgårdens hemmastatistik den här säsongen lyder 7-3-1.

  • Det har blivit över 1.5 mål i 12 av de senaste 15 inbördes mötena.

  • Spelet sitter i två raka matcher när Djurgården mött Helsingborg på hemmaplan.

  • Helsingborg har bara lyckats vinna en match på bortaplan den här säsongen och förlorat sju.

Högst odds hittade jag 15/9 kl 12:00 hos No Account Bet som ger 1.45. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.45 hos No Account Bet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.