Everton -0.5 första halvlek hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Klasskillnad.

  • Räknar med att Everton roterar här, eftersom man har ligamatch några dagar efter. Skall inte spela någon större roll.

  • Imponerade i Premier League-premiären mot Tottenham senast.

  • Skall ha mycket goda chanser att leda redan i halvtid mot Salford.

  • Salford City, från League Two får det tufft här.

Framgångar

Nya Everton med inköpta stjärnorna Allan, Doucoure och James Rodriguez i täten imponerade i Premier League-premiären mot Tottenham senast. Nu väntar ett helt annat motstånd, i en helt annan omfattning. Hemmaplan, men i EFL Cup mot League Two-laget Salford. Ett motstånd som vi många vet att de skall slå, men blir det så enkelt verkligen? Mitt svar på den frågan är ett ja, jag tror att man löser en seger även där. Rotation eller inte lär inte spela någon större roll, en roterade Everton-elva är betydligt bättre än Salford. Det är cupspel och upplagt för skräll, men här tror jag fullt ut på Carlo Ancelotti och favoriten.

Jag kan tänka mig att Carlo Ancelotti vill ta nästa positiva tecken, med att avancera här. Det är tre dagar till ligamötet och man har råd att rotera en del här. Vi kan dock ha i åtanke att managern kanske vill sätta någon typ av grund i sitt lag, och använda den här matchen för att spela ihop en elva, som sedan skall vara delaktig i ligamötet som väntar i helgen. Det återstår att se, men Everton tar en säker seger här och leder redan i halvtid.

Tuff bortamatch

Salford reser till Liverpool för att möta stadens blåa lag, Everton. Ett Everton som imponerade i helgen och slog Tottenham med 1-0 på bortaplan. Det här blir allt annat än en lätt uppgift för Salford, som ses som oerhört stora underdogs här. För att vara helt ärlig, så ser jag inte någon möjlighet till en klassisk skräll i denna typen av cupspel – utan Everton är för bra för motståndet. Jag tror på en 2/3-0 vinst för Premier League-laget, så absolut ingen större överkörning mer än att spelet varierar en hel del mellan de båda lagen. Salford får hålla i hatten, för här kan Everton få en smakstart om man inte är på tårna.

Att Everton leder redan i paus ger oss fina 1.50 och det backas direkt hos Unibet. Insatsen är medelhög. Premier League mot League Two, ni hör själva och en roterad hemmaelva skall inte spela någon roll. Everton -0.5 efter första halvlek!

Speltips.se ger tipset:

Everton -0.5 första halvlek hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 15/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.