Dinamo Zagreb DNB hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 10.37

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dinamo Zagreb vann med 4-0 när de mötte Ferencvarosi förra året.

  • Ferencvarosi slog överraskande nog ut skotska Celtic förra kvalrundan. Celtic var fullständigt dominanta med hela 70% bollinnehav och 28 skott men hade stolpe ut i hela matchens gång.

  • Dinamo Zagreb har fyra raka segrar med 13 gjorda mål i den nya ligasäsongen.

  • Dinamo Zagreb tog sig hela vägen till Champions League-gruppspelet förra säsongen.

  • Dinamo Zagreb vann förra ligasäsongen med 15 poäng ner till tabelltvåan.

Skrällde mot Celtic

Champions League-kvalet fortsätter under onsdagskvällen. Vi riktar blickarna mot Ungern och närmare bestämt Groupama Arena där klubben Ferencvarosi hör till. Den ungerska klubben tar emot gästande Dinamo Zagreb i den tredje rundan av CL-kvalet.

Ferencvarosi spelar alltså till vardags i den ungerska högstaligan, en liga som laget vann förra säsongen. Deras fina titel gav därmed chansen till ett eventuellt Champions League-spel nästa säsong. Hittills har kvalet varit lyckat för hemmalaget Ferencvarosi, men det återstår mycket för att knipa en plats i de berömda gruppspelet. Ferencvarosi överraskade samtliga när de slog ut den skotska storklubben Celtic i förra rundan av CL-kvalet. Celtic dominerade fullständigt med 70% bollinnehav och totalt 28 skott i matchen, men bollen ville inte in för de grön och vita. Den ungerska klubben har alltså slagit ut Djurgården och Celtic såhär långt – nu väntar ännu en tuff uppgift när de ställs mot de kroatiska mästarna.

Dominerar fullständigt

Champions League-kvalet är en aningen speciellt denna säsongen. Kvalrundorna består enbart av en match och de tidigare dubbelmötena är bortkastade för tillfället. Därmed blir det alltså lättare att skrälla sig vidare i turneringen genom endast ett bra resultat. Vi är fullt eniga om att Ferencvarosi hade haft betydligt tuffare om de ställts mot Celtic två gånger om.

Inför tredje rundan av Champions League är gästerna Dinamo Zagreb favoriter att gå vidare i detta mötet. Gästerna har dominerat den inhemska ligafotbollen under en lång period och är landets mest framgångsrika klubb genom tiderna. De vann förra ligasäsongen med hela 15 poäng ner till tabelltvåan Lokomotiva Zagreb. Den nya ligasäsongen har fortsatt i vinnarspåret med fyra raka vinster och 13 gjorde mål. Det råder inga tvivel om att Dinamo Zagreb är ett oerhört stark lag, noterbart är att klubben besegrade italienska Atalanta med 4-0 i förra säsongens CL-gruppspel. Dinamo Zagreb vann deras senaste inbördes möte med Ferencvarosi, vi tror på en liknande historia!

Speltips.se ger tipset:

Dinamo Zagreb DNB hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 10.37

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.