under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG har löst spelet i båda matcherna man hunnit spela hittills i serien

  • PSG dras med fortsatta avbräck i offensiven och nu är Neymar även avstängd efter sitt röda kort mot Marseille

  • Metz löser spelet i båda sina inledande matcher

  • Inget av lagen har inte gjort ett enda mål på två matcher

  • Båda lagen har varit involverade i sammanlagt två mål i sina respektive matcher

Viktiga poäng på spel

PSG har alltså otroligt nog förlorat sina två inledande matcher i Ligue 1. Först förlust mot nykomlingarna Lens och senast gick man tomhänta ur mötet mot Marseille. Resultaten är såklart otippade, men samtidigt förvånar det inte allt för mycket. PSG har dragits med betydande avbräck, i synnerhet offensivt, där spelare som Mbappé, Icardi, Dí Maria och Neymar allihopa missade mötet mot Lens. I Le Classique ställde man visserligen upp med ett starkare lag, men föll ändå och efter en stökig avslutning på matchen missar Neymar, Paredes och Kurzawa denna matchen efter rött kort. Återstår att se om spelare som Mbappé och Icardi får speltid här, men det råder ingen tvekan om att det ser tufft ut för offensiven.

PSG har alltså inte gjort ett enda mål framåt hittills, samtidigt som man har mindre problem i backlinjen och kan ställa upp med en stark sådan mot Metz. Sannolikt får vi se Navas i mål, en spelare som även han varit borta. Därtill Florenzi, Kehrer, Kimpembe och Bernat. En stark defensiv som bara ska se till att hålla tätt mot ett formsvagt Metz som heller inte gjort några mål under sina två matcher.

Två förluster, noll mål

Metz var nykomlingar i franska högstadivisionen förra säsongen och lyckades stanna kvar efter en femtondeplats när serien avbröts. Återstår att se om man lyckas hålla sig kvar efter denna säsongen med, men det bådar inte gott med tanke på hur man öppnat. Metz har, likt PSG, förlorat båda sina matcher med 1-0 hittills. Med ett sådant facit har jag svårt att se Metz hitta nätet under onsdagen med tanke på att PSG sannolikt kommer äga bollen väldigt mycket samtidigt som deras defensiv är stark.

Senast lagen möttes vann PSG med 2-0 och innan dess har giganterna noterats för storvinster mot Metz. Har dock svårt att se det ske i detta möte med tanke på förutsättningarna, kan helt klart se PSG ta tre poäng men man lär få det tufft. Två formsvaga lag, främst offensivt, ställs mot varandra här och jag finner helt klart spelvärde i underspelet.

Speltips.se ger tipset:

under 3,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 14/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.