Under måndagskvällen spelas den sista matchen av omgång tre i Serie A. Torino tar emot nykomlingen Lecce på hemmaplan. Vi väljer att syna den raka vinsten!

Match: Torino-Lecce (Serie A) | Speltips: Torino vinner | Odds: @1.50 | Units: 2/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1.50 hos Mr Green

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stark inledning

Torino går in till måndagens match som givna favoriter. Laget tar sig an nykomlingen Lecce hemma på Stadio Olimpico Grande Torino. Till skillnad ifrån de andra europeiska toppligorna har Serie A endast spelat två hela omgångar än så länge. Torino har fått sig en drömlik start på säsongen såhär långt. Walter Mazzarris mannar slutade på en stabil sjundeplacering ifjol, vilket gav klubben en kvalplats till Europa League.

Hemmalaget har därmed fått kombinera EL-kvalet och inledningen av Serie A. Det har alltså varit ett hektiskt spelschema för Torino, men resultaten i ligamatcherna har inte påverkats av detta. Desto sämre gick det i kvalet där den italienska klubben föll mot Wolverhampton som gick till gruppspelet. I skrivande stund hittas Torino på en fjärdeplats i tabellen med sex inspelade poäng. En vinst under måndagen skulle betyda att Torino och Inter är ensamma med full pott efter tre omgångar. Hemmalaget kommer senast ifrån en stark 2-3 vinst över målfarliga Atalanta. Nu väntar ett betydligt svagare Lecce, vi synar den raka ettan!

Nykomling

Bortalaget Lecce har haft en desto tuffare start. Klubben stod för en stark säsong 2018/2019 vilket resulterade i en uppflyttning till det italienska finrummet, Serie A. Lecce gick som tåget tillsammans med ligavinnaren Brescia. Men Brescia har fått en bättre start i den nya ligan än Lecce. I premiären ställdes gästerna mot en av de svåraste uppgifterna i ligan, nämligen Inter. Som förväntat knep Antonio Contes mannar tre poäng, slutresultatet skrevs till hela 4-0 där nyförvärvet Romelu Lukaku fick presentera sig för hemmasupportrarna.

I den andra omgången tog Lecce emot Hellas Verona hemma på Via Del Mare. Hellas Verona tillhörde också Serie B förra säsongen, men knep en uppflyttningsplats genom ett kvalspel. Med en hemmaplansfördel och fler tagna poäng i Serie B ifjol, var Lecce favoriter inför detta mötet. Men Lecce lyckades inte hittat nätet och istället gick Verona upp och gjorde 0-1 i 81:e minuten, som även blev slutresultatet. Måndagens bortalag har inte acklimatiserat sig i den nya ligan ännu, och nu väntar en ny tuff motståndare. Det råder klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper, vi väljer att syna det tydliga favoritskapet!

Speltips: Torino vinner

Jag väljer att spela på Torino vinner. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tornio har vunnit deras två ligamatcher.

  • Lecce har förlorat deras två ligamatcher.

  • Lecce förlorade med hela 4-0 mot Inter i premiären.

  • Torino kommer senast ifrån en stark 2-3 vinst över Atalanta.

  • Torino åkte ur Europa League-kvalet. Nu kan laget fokusera fullt på ligaspelet.

Högst odds hittade jag 15/9 kl 12:11 hos Mr Green som ger 1.50. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.50 hos Mr Green

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.