Match: Vancouver Canucks-New Jersey Devils (NHL) | Speltips: Vancouver ML | Odds: 1,71 | Spelstopp: 01:05 | Spelbolag: COOLBET

Jag tror starkt på Vancouver Canucks inatt när New Jersey Devils kommer på besök – ettan är helt klart saftig!

Det har gått tungt för Vancouver på sistone, tre raka förluster har det blivit. Dock har samtliga förluster kommit på bortais, nu är det hemmamatch som gäller och på hemmaplan är man helt klart ett starkare lag, fem raka hemmasegrar vittnar om det. Och mycket talar faktiskt för att man plockar sjätte raka hemmasegern inatt, det är New Jersey som står för motståndet och det är ett väldigt svagt bortalag – blott sju vinster och hela 18 förluster har det blivit på bortais, det är långt ifrån godkända siffror.

Vancouver har förvisso förlorat de fyra senaste mötena mot New Jersey, men nu tror jag starkt på ett trendbrott. Det bör tilläggas att tre av dessa förluster kommit på bortais. När Vancouver spelat hemma så har laget vunnit tre av de fyra senaste mot New Jersey, en indikation på hur tungt hemmafördelen egentligen väger. Och inatt tror jag just hemmafördelen blir avgörande, ettan moneyline är riktigt saftig och jag hugger till fina 1,71. Lycka till vid rygg!