Match: Valenciennes – Sochaux | (Ligue 2)| Speltips: X2 | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Coolbet

Valenciennes placerar sig i skrivande stund i botten av tabellen men har samtidigt chans att klättra rejält om man inkasserar lite poäng framöver. Det är dock tveksamt om man lyckas med det då man ofta spelar oavgjort eller förlorar, en anledning till det är att man släpper in väldigt mycket mål. Man lär få det tufft ikväll när man möter ett bra defensivt lag som har presterat bra under hela säsongen.

Sochaux är på hugget just nu och jagar serieledande Brest, vid seger ikväll skiljer det endast tre poäng lagen emellan. Laget förlorar väldigt sällan och skulle kunnat legat högre upp om det inte vore för att man spelar så extremt många oavgjorda matcher. Men överlag så ser det bra ut, jag har ingen större koll på laget men om man kollar resultaten, vilka man spelat mot och hur lite mål man släpper in så bör man ha en bra vinstchans ikväll.

Båda lagen spelar otroligt många oavgjorda matcher och det är just så jag tror det kommer sluta även ikväll. Men då jag är lite feg väljer jag istället att spela X2 då det ger ett helt okej odds med tanke på att det faktiskt skiljer en del mellan lagen. Sochaux känns klart mer stabila, framförallt bakåt där det ser ut att skilja flera nivåer mellan lagen.

En sak värd att notera, Valenciennes har inte vunnit mot Sochaux på hela 8 matcher..

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet