Match: Figueirense-Palmeiras (Brasilien Serie A) | Speltips: Palmeiras | Odds: 1,85 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: CherryCasino

De brasilianska ligaledarna Palmerias gästar Figueirense och visst borde man plocka tre nya pinnar i jakten på guldet, med tanke på hur det sett ut för lagen i de senaste omgångarna.

Palmerias går som tåget, man toppar tabellen med 61 poäng och man ser riktigt starka ut i jakten på guldet. Två raka vinster följdes upp av ett kryss senast efter 0-0 mot Cruzerio, och en seger här är ett måste för att inte tappa ligaledningen till Flamengo, som ligger på andraplats med 60 poäng. Ett ordentligt flås i nacken för serieledarna, som verkligen inte har råd att tappa poäng. Lagen möttes i Juni och då tog Palmerias en mycket stark 4-0-seger.

Figueirense ser väldigt svaga ut, fyra förluster har det blivit på de sju senaste matcher samtidigt som man kryssat i två matcher och endast vunnit en. Så som spelet sett ut tror jag inte man räcker till mot serieledarna som är mycket formstarkare och har mer att spela för. Jag plockar tvåan till 1,85, ett spel som måste testas! Lycka till vid rygg!